woensdag 20 april 2016

Anti trek cilinder

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een cilinder met kerntrekbeveiliging voorkomt dat een inbreker een schroef in de cilinder kan schroeven om deze vervolgens samen met de cilinder uit het slot te trekken. Aangezien een anti kerntrek cilinder veel voordeliger is dan nieuw veiligheidsbeslag, zeker met de kortingsactie! Voorkom inbraak door anti kerntrek cilinder Het cilinder trekken maakt geen lawaai, gaat snel en is door elke beginnende inbreker eenvoudig te leren. Anti kerntrek cilinder : extra beveiliging.


Maar wat is de meerwaarde van een cilinder met kerntrekbeveiliging cilinder nu eigenlijk?

Kerntrekken is een inbraakmethode die inbrekers steeds vaker toepassen. Om inbrekers te slim af te zijn, schaft u anti trek cilinders of anti kerntrek cilinder kerntrekbeslag aan. Wij helpen u graag een inbraak te voorkomen. Belt u ons op, dan bent u dezelfde dag nog geholpen.


Kerntrekbeveiliging wordt toegepast om de inbraak methode kerntrekken tegen te gaan. Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is voorzien van een hard metalen bescherming, die de cilinder beschermt tegen uitboren en het uittrekken van de cilinder. U kunt er ook voor kiezen om alleen de cilinder te vervangen door een anti -kerntrek cilinder.


Nemef Anti -kerntrekbeslag schermt de cilinder af zodat kerntrekken onmogelijk is.

De cilinder is volledig door metaal omsloten. Naast de bescherming van de cilinder. Het Anti -Kerntrekbeslag wat wij aanbieden is verstelbaar om met verschillende lengtes van cilinders te werken, hierdoor kan de cilinder in veel gevallen behouden worden. Bij ieder merk geven wij de maat aan die de cilinder aan de buitenzijde mag uitsteken. Alleen nog voor nabestellingen Cilinder van bekend Nederlands fabrikaat.


Klopvaste anti -slagcilinder met breek-, kerntrekbescherming en gevarenfunctie. Artikel gaat uit assortiment. Bekijk het GAMMA assortiment.


Mijn tip van gat voor cilinder groter maken zodat het anti kern trek plaatje er tussen kan is voordelig en als je netjes en nauwkeurig werkte net zo goed als de nu verkochte winkel exemplaren. Maar, als je teveel monteerde zoals een alarm zwaailamp met sirene is het juist een reclame bord van hier valt veel meer te halen als gemiddelde. Vergelijkbare zoekopdrachten voor anti trek sloten.


Info over anti trek sloten. Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode. Met een sterren politie keurmerk veiligheids cilinder zorgt u ervoor dat uw huis beter is beveiligd tegen inbraak, omdat deze cilinder bestand is tegen kerntrekken, lockpicking en de klopsleutel methode.


Ons ruime assortiment cilinders bevat SKGsterren deursloten. Dat betekent dat uw slot onder andere beveiligd is tegen openpikken, de slag-, kerntrek- en breekmethode. Op dit moment een veel gebruikte inbraakmethode is het trekken van de cilinder.

Vrijloopcilinder Een vrijloopcilinder is een cilinder waarvan de cilindernok, of meenemer, vrij ronddraait. Deze cilinders (moeten) worden gebruikt op panieksloten en motorsloten. Opmerking: knopcilinders fungeren ook als vrijloopcilinder. De snelst groeiende manier van inbraak is het zogenaamde cilinder trekken waarbij een soort kurkentrekker de profielcilinder uit het slot trekt. De Cilinder nooit met geweld in het slot aanbrengen.


Gebruik hiervoor geen olie! Dan is het belangrijk om een goede afsluiting aan te schaffen door middel van cilinder vervangen. De anti kerntrek cilinder color mag maximaal mm buiten het beslag uitsteken. Voor een inbreker is het zeer eenvoudig het cilinderslot te breken of de kern eruit te trekken. Dit beslag voorkomt dat de cilinder kan worden afgebroken en maakt inbreken door middel van kerntrekken onmogelijk.


Zo hebben SKG cilinders 100. SKG cilinder met sterren die er ‘maar’ 40. Daarnaast is een SKG sterren cilinder uitgerust met een anti kerntrek beveiliging, een dubbelzijdige boorbelemmering en zijn extra sleutels alleen maar na te laten maken met een sleutelcertificaat.


Er zijn echter verschillen hoe de merken deze test proberen te weerstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts