vrijdag 8 april 2016

Polyurethaan lak mat

Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Moeiteloos en zorgeloos binnen 24u. Probeer Matt zelf kostenloos uit! Wil je meer weten over Matt? Veelgestelde vragen over Matt.


Zoek naar polyurethaan lak op de nieuwe KensaQ.

De lak is lichtecht, heeft een snelle droging en een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoudchemicaliën en alcoholische dranken. Verder bezit deze lak een grote krasvastheid. Leverbaar in hooglans, zijdeglans en mat. Verkrijgbaar in 2ml, 5ml, liter en liter verpakking. De PU- Lak Mat is te gebruiken voor alle soorten houten vloeren en meubelen, zelfs voor zwaar belaste toepassingen zoals bijv.


Ook op betonnen aanrechtbladen kunt u deze PU- lak mat gebruiken. De lak heeft een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoud chemicaliën en alcoholische dranken. Ideaal voor hout, metaal, beton en hard PVC, zowel binnen als buiten.

PU acryl lak is eenvoudig te verwerken, droogt bijzonder snel en is gemakkelijk te reinigen. Speciaal voor het lakken van trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren. Geeft de vloer een ultra matte geoliede uitstraling.


Hoogwaardig, zeer slijtvast. Polyurethaan lak van de beste kwaliteit. Flexa Pure Lak Mat is een matte lak en bevat polyurethaan alkydemulsie. Onze professionals helpen u graag. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat.


Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast. Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen. Hoe meer glans de jachtlak geeft, hoe beter de lak het water afstoot. In dit artikel behandelen we alle facetten van bootlak! We leggen u bijvoorbeeld alles uit over jachtlak mat , de beste producten om aan te schaffen én uitleg over zogenoemde 1-components en 2-components varianten.


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Avis Matblanke lak , transparante slijt- en slagvaste lak op basis van een 1-component polyurethan-alkydhars.


Matte , kleurloze lak voor de afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies, meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld.

Het is een voor Beton Ciré ontwikkelde zelfvernettende kant en klare lak die een Extra matte laklaag achter laat met goede vlekwerende eigenschappen. Trae Lyx Naturel Extreme is een extra matte blanke componenten lak voor binnen. Avis polyurethaan lak mat is kras- en slijtvast en bestelt u tegen een mooie prijs bij De Grote Schuur.


De lak en verf zijn eenvoudig te verwerken, drogen bijzonder snel en zijn na het uitharden gemakkelijk te reinigen. Heeft u een metallic lak ? Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings.


Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts