woensdag 6 april 2016

Klok met foto en tekst

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Klokken voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Maak dan een klok met foto ! Een klok met foto maken klinkt misschien moeilijk, maar met de gebruiksvriendelijke editor heb je in een handomdraai een persoonlijke klok met foto gemaakt! Je hebt de mogelijkheid om de klok helemaal naar eigen wens te personaliseren. Wij beschikken over de modernste hitech apparatuur om de foto , in full colour en zeer hoge resolutie, aan te brengen op de wijzerplaat. Bij de glasklokken wordt het logo en de tekst aangebracht op de achterkant van het glas, waardoor een mooie diepte werking ontstaat.


De foto en eventuele tekst kunt u tijdens de bestel procedure laden.

Laat dit de eye-catcher zijn in je huis waar al je vrienden en kennissen van op zullen kijken als ze bij jouw op bezoek komen. Met deze klok wordt klok kijken zelfs een feestje! Deco klok klein eigen tekst naam foto design.


Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. Neem dan contact op met onze klantenservice. Klok met foto online bestellen. Het bestellen van een unieke klok met foto is heel simpel en eenvoudig.


Bekijk alle producten, upload je eigen foto en bestel de klok. De levertijd van de klokken is dag. Indien u voor 16:bestel heeft u vaak de klokken morgen al in huis. Wij zijn gespecialiseerd in sublimatie van diverse producten.


We verstaan ons vak en leveren deze bedrukte glazen klok in topkwaliteit. Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto.


Alle merken klok met foto's. De klok is vierkant en heeft het formaat 25xcm. Wanneer je dus een foto met een klok combineert, maak je zelfs de functionele objecten in je huis persoonlijk.


Je kunt bijvoorbeeld een klok met je trouwfoto of met een foto van de kinderen laten maken. Je kunt de klok laten voorzien van een naam, of een klein tekstje.

Een vierkante MDF klok heeft een superstrakke uitstraling. Als je een mooie scherpe foto hebt en je wilt een sterke blikvanger dan is een klok zoals dit een goede optie. De fotoklok is bijvoorbeeld geschikt als wandklok voor de kinderkamer.


Of maak een klok met een foto voor uw partner als liefdesverklaring en symbool van de tijd samen. Na al die jaren streven wij er nog steeds naar een hoge klant vriendelijkheid en tevredenheid. We hebben ondertussen een klantenbestand opgebouwd van meer dan 20. Klantenservice en kwaliteit staan bij ons op nummer 1. Hij heeft ook een handige standaard zodat je hem makkelijk een snel een mooi plekje geeft. Zelf een bureauklok maken is super makkelijk.


Zoek je een persoonlijke klok ? Wil je een echt unieke en opvallende klok ? Ontwerp hem dan zelf met een eigen foto , tekst en leuk design! Inclusief ophanghaakje en batterijen. Nadat je hebt besteld ontvang je van KadoWereld.


In ons assortiment vindt u klokken met een RVS ran glas, aluminum en MDF. De klokken zijn van zeer goede kwaliteit en hebben jaar garantie. Op deze pagina vindt u een selectie met de meest leuke en interessante gepersonaliseerd cadeaus. Een gepersonaliseerd cadeau kan gemaakt worden met uw eigen tekst , logo of foto.


Tevens is het mogelijk om elk product een andere foto te laten bedrukken of met foto en tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts