vrijdag 22 april 2016

Kitspuit gebruiken

Om kieren en naden bij ramen, een bad of op andere plekken netjes te kunnen vullen met kit heb je een kitspuit nodig. Deze instructievideo toont hoe je met een kitpistool moet werken. Van het openen van de koker en het uitspuiten met behulp van het pistool, tot het.


Welke kitspuit je ook gebruikt, het is belangrijk om te weten hoe je hem moet hanteren. Daarom volgen hieronder tips om een kitspuit op de juiste manier te gebruiken. De kitspuit maakt het kitten van naden stukken gemakkelijker en eenvoudiger.

In de kitspuit bevestig je een patroon met kit of lijm. Dit wordt door middel van een knijpende beweging leeg gedrukt. Een goede kitspuit is essentieel bij het werken met kit.


Innotec heeft een aantal zeer professionele kitspuiten ontwikkel welke uw werk in combinatie met onze kit een stuk makkelijker maakt. Onze kitpistolen zijn zo professioneel, omdat ze gemaakt zijn van stevig en duurzaam materiaal. Onze kitspuiten staan bekend als van de beste in de. Niet iedere kit is te gebruiken voor elk doel.


Een kitspuit of kitpsitool bestel je makkelijk online bij Kitcentrum. Zo kun je acrylaatkit beter niet gebruiken op glas, tegels en gladde ondergrond.

Siliconenrubber, teflon en bituumkit hechten dan weer beter op bitumen en daken. In een aantal gevallen kan je de hechting verbeteren met een primer. Heb je naden of kieren binnen, bijvoorbeeld tussen kozijn en muur of plint en muur (hout-steen), of krimpnaden die ontstaan door het werken van hout (hout-hout), dan kun je het beste acrylaatkit gebruiken. Deze kit is later overschilderbaar en is half-elastisch.


Kitspuit professioneel HKis gemaakt voor 310ml kitbussen. Bestel je gereedschappen snel via Onlineverf. Maar ook een hydraulische kitspuit is in ons assortiment opgenomen. Dit is weer iets anders dan een kitspuit op olie.


Daarbij hoef je ook bijna geen kracht te gebruiken. Alle producten zijn voorzien van extra informatie over de specificaties en dergelijke. Op die manier weet je precies waar je de kitspuit voor kunt gebruiken. Ik hoef tenminste (gelukkig) niet elke maand met de kitspuit in de weer. De kroger H, ook wel HKgenoem is ons topmodel kitspuit welke wij voor een zeer scherpe prijs kunnen.


Bij goedkope kit na gebruik gewoon weggooien en over jaar weer een nieuwe kopen. Denk je de kit binnenkort weer nodig te hebben dan helpt het als je de koker uit de kitspuit haalt. Cox kitspuit HK4 zeer solide halfopen handkitpistool ten behoeve van kokers.


Voorzien van een instelbare handgreep. Dit GAMMA kitpistool is gemaakt van kunststof en druipvrij.

Na ieder gebruik gaat automatisch de druk van de kitkoker af. Hierdoor druipt de kitspuit niet na. Dit anti-leksysteem van het kitpistool voorkomt knoeien.


Het kunststof kitpistool is geschikt voor kitkokers van 310ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts