donderdag 14 april 2016

Flex o frame

Hoge kortingen op het gebied van Jalema archivering, opbergen en presenteren! Bespaar tot wel via kiesproduct. BTW per stuk € 5incl. Ook is dit mobiele whiteboard ideaal om de status van projecten te bepalen en eventuele actiepunten te behandelen. Dankzij het onderstel, wat voorzien is van afzonderlijke wielen, is het whiteboard gemakkelijk te verplaatsen.


De VIP is een stijlvolle, exclusieve bureaustandaard.

Inclusief antraciet A4-infotassen. Kan zowel staand als liggend worden gebruikt. De tassen kunnen 360º draaien. Stabiele ronde Ø18cm voet met antisliplaag. Ideaal voor op kantoor, hotels.


Handig kunststof informatiesysteem in zwart voor op het bureau of aan de wand. De gebruiker bepaalt zelf de optimale leesstand. Vervaardigd uit mat folie en daardoor niet reflecterend.

De ingestoken vellen plakken niet aan de folie. Te kopiëren zonder het origineel uit de tas te halen. Met ruime showroom in Dordrecht vlakbij Rotterdam. De verschillende producten zijn geschikt voor het werk aan een receptie, aan de verkoopbalie, op. Verplaatsbaar magnetisch duoboard.


Toevoegen om te vergelijken. Flex-O-Frame Duoboard Magnetisch. Alle Soorten Jalema Kantoorartikelen Online. Bestel Vandaag met Hoge Kortingen! Indicatieruiters van 50mm.


Eenvoudig aan de infotas te klikken. Vergemakkelijkt het bladeren. GZ OfficeXperience is dé specialist op gebied van kantoor- en projectinrichting.


Bekijk ons uitgebreide assortiment kantoorartikelen op onze webshop GZonline. Bureaustandaard flex-o-frame met 10-tassen zwart Bureaustandaard inclusief infotassen voor A4-formaat, geschikt voor A4-tjes. De bureaustandaard doet uitstekend dienst in kantoor- en verkoopomgevingen. De basisset heeft A4-infotassen voor A4-tjes.


Uit te breiden met uitbreidingssets tot maximaal infotassen.

Zeer stabiele standaard door de verzwaarde metalen onderzijde. Geen artikelen gevonden Helaas zijn er geen artikelen gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Uitermate geschikt voor toepassingen in werkplaats, magazijn en winkel. Compleet met A4-infotassen, voor A4-tjes.


U bestelt het snel en makkelijk in de Roodbeen Shop. Per STUK € € Incl. Scherp geprijsd en met meer dan 40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts