donderdag 21 april 2016

Keukenwand

Keukenwand

Find achterwanden keukens vandaag! Vind achterwanden keukens. Alles voor de tuinI Tuintegels! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Keukenwand

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.


Na het inmeten van de glazen achterwand hanteren wij een levertijd van tot weken voordat wij je keukenachterwand kunnen plaatsen. Voor meer informatie over onze werkwijze kun je kijken op werkwijze glazen keukenwand. Wij leveren en plaatsen ook glazen spatwanden in Belgie in de regio Vlaanderen.


Keukenwand

Op zoek naar een mooie keuken achterwand? Keukenwand en spatscherm keuken: u vindt het bij GAMMA. De platen zijn leverbaar in een groot scala kleuren, maar ook in geborsteld aluminium. Dit laatste heeft hetzelfde uiterlijk als roestvaststaal, maar een Dibond keukenwand is veel sterker en goedkoper.


De sterkte ontleent Dibond aan zijn opbouw uit drie lagen, zelfs de dunnere plaatdiktes zijn zeer stijf en onbuigzaam. Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop.


Met onze unieke collectie. Ontwerp je eigen foto achterwand voor in je keuken of badkamer. Keuze uit Keukenprint Perfect en Keukenprint Briljant. Beide in mat en glanzend leverbaar.


Als u uitgaat van een keukenwand lengte van bijvoorbeeld 2. Vraag een offerte aan voor een achterwand keuken. Glazen keuken achterwand als keukenwand eyecatcher. NIEUW EN REVOLUTIONAIR - BEHANG JE KEUKENWAND ! Bedacht, ontworpen en geproduceerd door de Behangfabriek. Nou ja behalve dan voor de Designer Collection, die zijn uiteraard gemaakt door de briljante ontwerpers zelf.


Een fantastische, gepersonaliseerde keukenwand is eenvoudig te bestellen bij Pimp Your Kitchen. De keukenwand kan elke afbeelding krijgen die je maar wil. Wanneer we bij jou thuis de glazen spatwand opgemeten hebben moet je rekenen op een levertijd van tot weken vooraleer wij de achterwand in de keuken komen plaatsen. Indien je meer informatie wenst over onze werkwijze verwijzen wij je graag door naar werkwijze glazen keukenwand.


Specialist in unieke, exclusieve keuken achterwanden. Onze Visualls worden geprint op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Maak je keuken compleet met onze bedekkingspanelen en sierlijsten voor de IKEA keukenkastjes of een IKEA keukenblok.


Voor een keukenwand of achter een wastafel is dat een beetje zwaar geschut. Het is duurdere en lastiger bovendien door het echte 2-komponenten karakter. Bekijk en bestel online op IKEA. Als vervanging voor tegels in een natte cel moet men wel naar een epoxy-product of een systeem met andere zwaardere 2-k lakken, zoals de hierboven genoemde trae-lyx mineral finish.


Hier kun je terecht voor vragen en advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts