dinsdag 26 april 2016

Behang muur

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.


Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven.

En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Kwaliteits check van foto voor behang.


Een saaie muur schreeuwt soms om een kleurtje, maar een muur verven is niet aan iedereen besteed. Een simpele oplossing is om dan te kiezen voor behang. Tegenwoordig zijn er hele bijzondere behangetjes te vinden, eentje met een structuur, fotobehang, een abstract motiefje of retro met bloemen.


Dat is een handige manier om je muur mooi en egaal te behangen.

Het voordeel van vliesbehang is dat je alleen de muur met vliesbehanglijm hoeft in te smeren en direct vanaf de rol kunt behangen. Je hebt dus geen behangtafel meer nodig. Ook kun je vliesbehang eenvoudig in één keer verwijderen.


Behang verwijderen is een vervelende, maar noodzakelijke stap als u de muur opnieuw wilt behangen , verven of stucen. Met name in geval van speciale behangsoorten als vinylbehang of glasvezelbehang kan het verwijderen nogal wat voeten in de aarde hebben. Vlies fotobehang is steviger dan papieren behang en beter bestand tegen vocht. Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je juist de lijm op de muur en niet het op behang. Je kunt ook kiezen voor Airtex.


Dit is fotobehang uit één stuk. Het grote voordeel is dat je geen naden op de muur krijgt, omdat je het behang in één keer op de muur plakt. Om je behang mooi strak op de muur te krijgen is het van belang dat je deze eerst voorbehandelt, tenzij het gaat om een splinternieuwe wand waar alleen een laagje verf op zit. Niet elk behang is geschikt om te verven. Soms zitten er weekmakers in die het papier soepel houden.


Die worden naar de oppervlakte gezogen als je verft, met een plakkerige muur als resultaat. Test daarom eerst een stukje uit.

Dan zul je het behang er toch af moeten halen. Heb je glasvliesbehang of glasweefselbehang? Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect! Maak je huis extra mooi met behang.


Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen. Combineren kan natuurlijk ook! Gebruik behang en verf op aangrenzende muren zodat ze een mooi contrast geven. Kijk op onze behang inspiratiepagina om te zien wat er mogelijk is. In onze winkels geven we je natuurlijk ook advies over behang kopen.


Op zoek naar een behang aanbieding? Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk behang kopen. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct.


De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken met luxe behang. Meet de muren op en zorg dat u genoeg behang heeft.


Dan berekenen wij hoeveel behang u nodig heeft. Controleer of de rollen onbeschadigd zijn en geen onregelmatigheden bevatten. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Is het mogelijk om een muur waar granol op zit te behangen met glasvezelbehang?


De muur eerst glad maken neem ik aan. Een goede lijm laag aanbrengen, eventueel een voorstrijk. Ik las dat er ook dikkere soorten behang zijn. Ik neem aan dat je de structuur van het granol hier niet doorheen ziet.


Kan iemand mij een goede tip geven. Om een muur goed en strak te behangen , hebben wij een aantal praktische tips. Zorg er altijd voor dat de ondergrond glad is. Op een korrelige wand zal de lijm niet goed hechten en worden oneffenheden zichtbaar door het behang heen.


Kijk goed naar de instructies van het behang. Het aanbrengen van lijm verschilt per behang. Unieke blikvangers voor op de muur. Zowel voor particulieren als voor bedrijven produceren wij fotobehang op maat en foto behang van eigen foto´s.


Hoeveel behang heb je nodig? Als je behang hebt gekozen en weet welke muur je ermee wilt behangen , is de eerste stap klaar. Met de behangcalculator kun je snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt. Behang en verf: goedkoop en voor elke ruimte in huis Bij Kwantum slaag je altijd voor je behang en verf in allerlei soorten en kleuren.


Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Hier vind je een ruim collectie in diverse soorten behang en (krijt)verf. Ook voor plakfolie kun je bij ons terecht.


Ook inspiratie en tips over behang geven we je graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts