maandag 4 april 2016

Moooi spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Want wie zijn of haar spiegelbeeld weerkaatst ziet in zo’n mooi designmeubel, kan niet anders dan vrolijk naar buiten stappen. De kleur van de omlijsting is zwart.

Deze spiegel kan je zowel horizontaal als verticaal ophangen. The calm sensations of the Hana Armchair. Jamie Hayon ontwierp een serie van seven elements accessoires voor Moooi. Inmiddels wordt de Elements 0spiegel niet meer geproduceer dit betreft de laatste stuks. Moooi ’s Museum of Extinct Animals.


Een design spiegel is een onmisbaar woonaccessoire voor designliefhebbers! Zo vindt u altijd iets wat u zoekt!

Vergelijk moooi spiegels uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online! Zoek je houten spiegels , ronde spiegels , wandspiegels of badkamerspiegels? Bij Flinders koop je bovenal een bijzondere selectie design spiegels. Design spiegels koop je bij Flinders. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Onze spiegels zijn echte eyecatchers. Het uitzonderlijke design van deze spiegels geeft je kantoor of werkruimte een stijlvolle en luxueuze uitstraling.


De Mooi Paper spiegel is centimeter bree centimeter diep en 1centimeter hoog. Zijn gewichtloosheid verbaast dankzij deze materialen en ondanks het spiegelglas. De lijst van de spiegel is gemaakt van papier en karton met een honingraatstructuur, met daarin een glazen spiegel.


Kleine wandspiegels, spiegels aan banden, spiegels met opbergvakken en staande spiegels. Deze grote spiegel is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie.


De Frame Mirror kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen.

Het is een spiegel welke een zwarte aluminum lijst heeft. Dit betreft de laatst geproduceerde stuks. De spiegel kan zowel opgehangen worden als op de grond gezet worden.


Bekend zijn de Random Light van Bertjan Pot, de Dandelion van Richard Hutten en de Dear Ingo lamp van Ron Gilat. Vele beroemde ontwerpers hebben wel eens een lamp ontworpen voor het Nederlandse design label. Door deze unieke positie kunnen kortingen soms wel oplopen tot.


Spiegel Frame van Marcel Wanders voor designmerk moooi is een indrukwekkende muurspiegel, die zowel horizontaal als verticaal gebruikt kan worden. De MOEBE Mirror Spiegel is een ontwerp van MOEBE. Deze ronde spiegel ademt minimalisme en is teruggebracht naar zijn meest simpele vorm. Volgens Nicholas Oldroy designer bij MOEBE, is deze spiegel ontworpen door er abstract naar te kijken en de essentiële elementen te behouden.


Het glas spreekt namelijk voor zichzelf. Een verrassende mix van verlichting, meubels en accessoires. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op.


Stuk voor stuk unieke designs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts