maandag 11 april 2016

Klok magneet

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken.


Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Dit unieke uitermate functionele magneetklokje van Mondaine kunt u door de geintegreerde magneetjes aan de. Een analoge klok zonder wijzers,. Ik werk ontzettend graag met hout en verheug me elke keer wanneer ik een manier vindt om magneten in mijn werkt te integreren.


WANT: deze magnetische klok is een ongekend succes. Het gebeurt niet snel dat wij onder de indruk zijn van een klok. Want ja, een apparaat dat de tijd weergeeft, wat is daar nou zo boeiend aan.


Dat is echter voor deze magnetische klok van Flyte totaal anders.

Dit is een klok uit duizenden. Keuze uit vormen en vier maten. Bedrukt op 1 gerecycled papier. Bedekt met kras- en UV-bestendig mylar.


Op m afstand af te lezen klok door de zwarte cijfers op een witte ondergrond. Voorzien van vier magneten aan de achterkant, voor bevestiging op elk magnetisch oppervlak. Tevens geschikt voor wandbevestiging. Zo Veel Boek Dus Nestje Tijd Klok stks 25mm Magneet Glas.


Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Bestel bij Zazzle Klok koelkastmagneten. Stks Awaglass handgeblazen Timer klok Magneet Magnetische Zandloper ampulheta ambachten zand klok zandloper timerHome Decor.


Met deze praktische digitale timer kunt u voortaan niet één gerecht, maar. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Glazen klok magneten - set van stuks Mooie, sterke magneten van glas met diverse klokken hier op afgebeeld Sterke magneten in leuke geschenkverpakking! Met magneten kun je heel erg coole dingen doen. De ontwerpers van het Zweedse bedrijf Flyte maken bijvoorbeeld zwevende versies van alledaagse voorwerpen.

Koop onze Klok Magneet met de beste prijs-kwaliteitsverhouding op AliExpress. En mis deze beperkte aanbiedingen op Klok Magneet niet! Wees de eerste om “Karlsson Wandklok Timezone Magneet ” te beoordelen Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Teken zelf met krijtbordstift de tijd erop!


Te gebruiken op onze weekplanners en magneetborden. Zo kan je makkelijk elke week je planning wijzigen. Leuk voor je kinderen om zelf bewust te worden van de tijd en plannen. Gemaakt van magnetisch folie met aparte nummers en losse wijzers.


Op deze manier laat je aan de klas de analoge en digitale tijd zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts