vrijdag 8 april 2016

Antifouling

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Vind een Professionele Stukadoor voor jouw specifieke klus. Geverifieerde vakmannen uit jouw regio staan klaar je te helpen! Stukadoor offertes voor: Saus-behangklaar, sierwerk of spackspuitwerk. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Daarnaast kan deze antifouling worden aangebracht op alle oppervlakken (ook aluminium).

Deze harde antifouling kan je aanbrengen op je motor- of zeilboot, en heeft een schrobbaar oppervlak. Dit maakt het mogelijk om te polijsten, waardoor je een mooie gladde eindlaag krijgt. Deze antifouling kan je aanbrengen tot maanden voor de tewaterlating.


Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland! Bescherm uw boot tegen aangroei, zoals schelpdieren, zeewier en slijm. Met een antifouling van International. Zelf slijpende antifouling. Dus als de onderlaag door de antifouling heen te zien is, is het duidelijk dat er weer een nieuwe laag aangebracht moet worden.


Door de overheid wordt verplicht dat een antifouling een goedkeuringsnummer heeft.

Als je vooral in zoet water vaart, kun je waarschijnlijk prima toe met meer milieuvriendelijke alternatieven, zoals een non-stick of een foul-release coating die je schoon kunt borstelen of spuiten. Harde antifouling Het is de slijtvaste variant van het product, om daar goed en langdurig gebruik van te maken. De biociden in het product worden geleidelijk afgegeven, waardoor de boot goed beschermd is tegen aangroei door algen, schaaldieren en zeepokken. Zelfslijpende antifouling De stroming van het water zal steeds een laagje verf afsluiten.


We onderscheiden twee hoofdtypen: harde of zachte antifouling coating. Deze coatingverf laat antifouling stoffen (biociden) los op het moment dat de verf in aanraking komt met water. Dit zorgt ervoor dat de aangroei niet kan hechten. We noemen harde antifouling coating ook wel biocide-houdende coating. Zachte antifouling noemt men ook wel zelfslijpende- of polijstende antifouling.


De eigenschap van zachte antifouling is dat tijdens het varen telkens een laagje van de antifouling afslijt, hierdoor komen de biociden uit de antifouling vrij. Uiteindelijk slijt de zachte antifouling weg. Fouling == Het verschijnsel fouling wordt in twee groepen onderverdeel namelijk microfouling en macrofouling. In de watersport is anti fouling niet meer weg te denken. Wij hebben goedkope anti fouling van superieure kwaliteit die je eenvoudig kunt aanbrengen en slijtvast en zelfslijpend is.


Met starbrite antifouling hou je jouw onderwaterschip alg en aangroei vrij. Het is ook de naam van de verfsoort waar deze pagina dieper op ingaat. Vaar je alleen in zoet water? Dan kun je waarschijnlijk prima zónder antifouling met milieubelastende koper of zink.


Seajet antifouling 0(seatender 10-alternatief voor pleziervaart)deze verf heeft dezelfde basis als seatender en heeft goedke.

Wij verkopen antifouling van kwaliteitsmerken tegen scherpe prijzen: International antifouling , Epifanes antifouling en Starcoat antifouling van Starbrite. Wanneer uw onderwaterschip niet is voorzien van antifouling dan zal er aangroei plaats vinden van algen en andere organismes. Het gevolg is dat het schip zich niet meer optimaal door het water kan voortbewegen en wordt afgeremd.


Dit is ook nadelig voor het brandstofgebruik en de levensduur van het. Antifouling beschermt uw schip tegen aangroei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts