maandag 4 april 2016

Grote zilveren fotolijsten

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Gratis verzending boven 39€. Grote collectie fotolijsten vind je hier! Fotolijsten tegen de laagste prijzen.


Specialistisch advies nodig?

Grote zilveren fotolijst parelrand Grote zilveren fotolijst met een parelrand gemaakt door Carrs, nieuw in een geschenkverpakking. Zilveren fotolijsten passen goed in een modern interieur. Door de grote vraag naar zilveren fotolijsten hebben wij ervoor gekozen om hier meer mee te doen, daarom bieden wij een grote collectie zilveren fotolijsten aan. Mooie stevige fotolijst met geslepen glas. U ontvangt de fotolijst in een luxe geschenkdoos.


Onze prachtige zilveren fotolijsten zijn perfect te combineren met illustraties, modeposters, quotes en typografische posters. Wij hebben zowel kleine als grote zilveren fotolijsten in de afmetingen: 13x18cm, 21x30cm (A4), 30x40cm, 40x50cm, 50x50cm, 50x70cm en tot slot 70x100cm. Grote Mexicaanse zilveren fotolijst met brede rand.

Mooie zilveren lijst als een schilderijlijst, 1e gehalte sterling zilver. Ook verkopen we veel grote fotolijsten met brede, opvallende randen. Al naar gelang de inrichting van uw woning kunt u kiezen uit fotolijsten groot formaat met houten randen, in klassieke stijl of met uitbundige barokke randen. Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Uw keus uit alle materialen en afmetingen zorgt voor optimale weergave van foto, schilderij of spiegel. Een goedkope aluminium fotolijst van Nielsen ziet er uit als een op maat gemaakt stuk vakwerk.


Dat geldt ook voor houten fotolijsten. Uitgebreid assortiment zilveren fotolijsten. Wij bieden een breed assortiment aan fotolijsten in alle denkbare formaten en kleuren.


Zo kunt u bij ons terecht voor een fotolijst in het zilver maar ook in zwart, antraciet, gou bruin en wit. De fotolijsten zijn verkrijgbaar in diverse maten. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.


Een fotolijst voor uw trouwe viervoeter! Gehalte zilveren fotolijst in de vorm van een hondenhok gemaakt door G.

De zilveren fotolijst : eenvoudig, elegant en geschikt voor elke stijl. Raspini te Italie, nieuw in geschenkverpakking. En het maakt niet uit of hij aan de muur hangt, op het nachtkastje of in de.


Grote 1e gehalte (sterling) zilveren fotolijst , versierd met gave lintstrikjes, zie detailfoto. Stevig lijst met stevige poot. De lijstjes zijn dubbelzijdig. Gekeurd met Mexicaanse keur: plata 9en met een Europese herkeur (onduidelijke keur).


Het is een zeer grote lijst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts