vrijdag 1 april 2016

Industrieel landelijk interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bestel uw ringbanden, tabbladen, interieurs en meer voordelig online.


Landelijk industrieel interieur. De landelijk industriële stijl kenmerkt zich door rust en sfeer van het platteland. Een basic en pure uitstraling past erg goed bij deze woonstijl. Hierdoor is de landelijke stijl ook goed te combineren met een industrieel interieur. Tegenwoordig mixen we ontzettend veel met interieur stijlen.


Zo kun je landelijke met modern combineren en klassiek met Scandinavisch. Hierdoor ontstaan ook weer nieuwe interieur stijlen die populair worden. Een mooie combinatie van interieur stijlen is een industrieel interieur gecombineerd met een andere stijl zoals modern of landelijk.


Een industrieel interieur is robuust en ruimtelijk met een vintage tintje. Het heeft een rauwe look waarbij bakstenen, beton, steigerbuizen en metaal vaak nog zichtbaar zijn. Houd de ruimte overzichtelijk door een paar grote eyecatchers te kiezen, zoals een stoere fabriekslamp, leren bank of stalen eettafel.


B ij een landelijk interieur denk je aan gezellige momenten met elkaar. In deze blog vertellen wij meer over de drie meestvoorkomende vormen van landelijk interieur : klassiek, modern en industrieel. Klassiek landelijk interieur. In een klassiek landelijk interieur draait het om natuurlijke elementen.


Industrieel landelijk interieur

Hout en steen staan centraal! Bij een landelijk en industrieel interieur gebruik je zware materialen zoals hout en metaal. Mooie open kasten van metaal met hierin leuke bloempotjes van karton met plantjes en leuke foto lijstjes van hout met jou dierbaren erin.


Grote leren bank met leuke kussens van fluweel, wol en breiwerk. Het is niet nodig om in een oude fabriek of school te gaan wonen om de industriesfeer in huis te krijgen. Industrieel landelijk interieur. Het ligt aan de vormen en materialen die gebruikt gaan worden. Metaal is een van de kenmerkende.


Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren. Je ziet ze in echte oude en originele uitvoeringen, maar ook steeds vaker als nieuw geproduceerde lamp. Dat stralen we ook uit op onze website en in onze woonwinkel. Met een paar simpele accessoires kan er al snel wat warmte toegevoegd worden aan een ruimte.


Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van licht (zorg voor zacht en warm licht). Dit geeft meteen een hele andere sfeer aan een zaal of ruimte. Alle stijlen meubels op beslist. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. In deze badkamer wordt mooi gebruik gemaakt van een Indonesische rivierstenen kom en een houten blad waar de schorsvorm nog zichtbaar is.


Je shopt dat wastafelblad door op de foto te tikken. Durf verschillende stylen te combineren! Originele karakteristieke stukken uit landen als India, Indonesië, Afrika en China in combinatie met eigentijdse moderne items maken het interieur persoonlijk.


Van sobere aardetinten tot felgekleurde etnische tinten, van authentieke tot industriële meubelen en decoraties. We beginnen direct met de interieurstijl waarmee een industrieel interieur het beste en makkelijkste mee is te combineren: de landelijke trend. In een landelijk interieur zijn vaak al stoere en robuuste items te vinden, waarbij sobere en rustige kleuren al de boventoon voeren. Zo staan in een woning met landelijk interieur vaak houten tafels zoals bijvoorbeeld een boomstamtafel.


Bij accessoires kun je denken aan een grote houten fruitschaal of een grote houten bak met planten erin. Ook een houten kruk, zoals op bovenstaande foto te zien is, wordt vaak gebruikt bij een landelijk interieur. Eén van de populairste interieur stijlen in Nederland is de landelijke stijl. We zien steeds vaker een landelijk interieur terugkomen in de huishoudens van onze bevolking.


Dit komt omdat de landelijke interieur stijl zo gemoedelijk en gezellig overkomt. Het geeft een gevoel van thuis en geborgenheid. Dit is een hele mooie winkel als je van landelijk houdt, maar zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.


Industrieel landelijk interieur

Neem zeker eens een kijkje op haar Instagram account voor meer foto’s van haar landelijk industrieel interieur en bekijk ook eens de andere binnenkijkers. Kenmerken industrieel interieur. Een echt industrieel interieur herken je aan het gebruik van de kleuren wit, zwart, grijs en bruin. Je kiest voor een sober palet eventueel aangevuld met één heftige kleur.


Het is een rauwe look waarbij je bakstenen, beton en metaal zichtbaar laat in je interieur. Zeg je industrieel interieur , dan zeg je fabriekslampen. Vanwege de enorme hype zijn de lampen dikwijls behoorlijk prijzig, maar er zijn gelukkig ook markten en tweedehandswinkels waar de lampen een stuk betaalbaarder zijn.


Daarnaast zijn er bij de bouwmarkten vaak ook goede knock offs te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts