maandag 18 april 2016

Retro muurstickers

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp.


Kies uit producten vanaf € 140. Deze categorie bestaat uit vintage muurstickers.

Vind hier de jaren 5 6 en terug in muurstickers. Van platenspeler tot ouderwetse theepot, u vindt het hier. Ga terug in de tijd met deze leuke en aangename muursticker collectie.


Heeft u nog een lege muur over of moet de hele sfeer in de kamer anders. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen. We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen.


Met deze mooie vogeltjes muursticker in retro kleuren krijgt de baby- of kinderkamer een mooi kleuraccent.

De vogeltjes zijn leuk te combineren met de neushoorn en jachtluipaard muurstickers van Lilipinso. De letters van deze wanddecoratie zijn rood met een dun wit lijntje eromheen en daarom weer een dikke zwarte lijn. Old School Retro en Vintage Stickers. Unieke retro -look, oldschool stickers.


Deze unieke retrostickers zijn helemaal in fullcolour gedrukt en voorzien van een beschermende coatinglaag. De muurstickers van Wall Pops zijn makkelijk op te plakken en ook weer makkelijk verwijderbaar! Wat dacht je van een achte olifant met een retro printje, jungle dieren of een giraf? Voor nog meer muurstickers kijk op KidZstijl. Muurstickers voor de babykamer met boom, of met dieren.


Retro wonen, vintage woonaccessoires, rockabilly lifestyle, hippe vinylvloeren, kekke keukenspullen, de allerleukste muurstickers - je kunt ervoor terecht bij Funky Friday. Vintage en nieuw, we hebben het allemaal in het assortiment. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers. Je krijgt er zeker geen spijt van. Als je slim bent dan bestel je bij je muurstickers ook een rakel.


Een rakel is een hulpmiddel om te zorgen, dat je eventuele luchtbellen kunt wegwrijven maar ook dat je de muursticker goed kunt aanwrijven op de ondergrond.

Vergelijk goedkope Retro muurstickers uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online. Retro auto cijfer muursticker voor de kinderkamer. Een van de belangrijkste voordelen van muurstickers is het gemak van het aanbrengen, maar ook van het verwijderen. Een muursticker is niet permanent in tegenstelling tot verf of behang, en is eenvoudig van de muur te halen.


Ook is het perfect voor in de kinderkamer, een peuter afbeelding verander je met gemak in iets stoers voor tieners. Tip: met een to-do list of whiteboard muurstickers schrijf je gemakkelijk iets op, zo vergeet je nooit meer iets belangrijks. Eén of meerdere wandstickers maken al een enorm verschil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts