maandag 11 april 2016

Acrylaatkit voor buiten

Groot assortiment aan kitten. Vandaag bestel morgen in huis! Acrylaatkit Vanaf € Koker Bestel Online, Snel in Huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zeker voor het kitten van voegen en verbindingen die in de buitenlucht staan, en dus worden blootgesteld aan de elementen, is het kiezen van de juiste kit een belangrijk aandachtspunt.

Welke kit kunt u het beste gebruiken voor buiten ? En welke eigenschappen moeten kitten voor buitengebruik hebben? In dit artikel leggen we het uit. Omdat acrylaatkit niet waterbestendig is, wordt gebruik in badkamers en keukens niet aangeraden. Een belangrijk kenmerk is dat acrylaatkit overschilderbaar is. Waar gebruik je acrylaatkit voor ? Kit voor Buiten Buitenkit is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk voor binnen en buiten toepassing.


Buiten schilderen is echt iets voor in het voorjaar, als de temperaturen weer oplopen, of in de zomer.

De vochtigheid is sowieso nu echt veel te hoog, ook als de temperatuur boven de graden komt. Sencys schilderskit voor buiten is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die na aanbrengen snel regenvast is. Het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. Verder is het geschikt voor aansluitvoegen in de bouw ( buiten en binnen) tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk.


Deze kieren zijn makkelijk te dichten met acrylaatkit. Daarom kan je altijd bij een van onze filialen langskomen waar wij jou kunnen informeren over de verschillende voegkitten die er te verkrijgen zijn maar ook over welke soort voegkit het meest geschikt is voor de klus waarmee jij bezig bent. Het kan natuurlijk ook zijn dat je hier al lang en breed over uit bent. Voor een betere hechting op poreuze (sterk poreuze) ondergronden, moeten deze eerst worden bedekt met een verdunde acryloplossing (deel kit op delen water). Voor een mooi resultaat, de randen van de voeg afplakken met schilderstape.


Zorg voor een minimale voegbreedte van mm. De naden dichten heeft bijna alleen maar voordelen, aangezien deze de grote vochtverschillen opheft tussen het hout en buiten. De best before datum is nog niet verlopen, en is nog goe dus teruggaan voor nieuwe zal waarschijnlijk niet helpen.


Hercuseal Superior Outdoor 1acrylaatkit voor buiten is een hoogwaardige acrylaatkit die na het aanbrengen snel regenbestendig is. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Na aanbrengen snel regenvast.


Geschikt voor buiten toepassing.

Hoge rek bij breuk en hoge toelaatbare. Deze acrylaten bevatten veel vaste stoffen waardoor deze perfect te gebruiken zijn voor brede groeven. Deze kit is zowel geschikt voor binnengebruik als voor buitengebruik. Voor een overschilderbare kit speciaal voor gebruik binnenshuis adviseren wij om Zwaluw Acryl-W te gebruiken.


De kit is direct na het aanbrengen regenbestendig. Wilt u aansluitvoegen afkitten bijvoorbeeld voor hout en metalen kozijnen of voor beton en metselwerk. Voor buiten hebben wij dan een aantal acrylaatkitten. Van Hercuseal hebben wij de Hercuseal Outdoor 130.


Dit is een Kwalitatief goede kit die snel regenbestendig is en dus uitstekend voor buiten gebruik. Voor het afdichten van bewegende voegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto, boot en caravan. Zowel binnen als buiten toepasbaar, UV bestendig, temperatuurbestendig.


En bij sommige zeer stugge kitten zal het je waarschijnlijk niet eens lukken om de kit uit de koker te krijgen. Zulke kitpistolen zijn met name geschikt voor het verspuiten van soepele kitsoorten, zoals acrylaatkit en siliconenkit. Voor stugge kitsoorten is het aan te raden om een duurder, zwaarder kitpistool te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts