vrijdag 1 april 2016

Donskussen

Om de kwaliteit hoog te houden werken wij samen met de beste merken in de markt. Zo levert Ducky Dons de beste eenden- en ganzendons kussen van Nederland! Vandyck levert ons de mooiste dekbedovertrekken en de biologische fairtrade producten van Yumeko geven je ook overdag een goed gevoel!


Een goed donskussen heeft de ideale verhouding van veren en dons. De veren zorgen voor stevigheid en ondersteuning, terwijl het dons zorgt voor dat lekkere hotelgevoel, de vochtopname en flexibiliteit van het kussen.

Het kussen heeft een stevige kern van eendenveren. Het Donskussen van Slaapcity. Het vinden van een comfortabele slaaphouding is al moeilijk genoeg, maar slapen zonder pijn of constant wakker worden omdat je moet gaan verliggen, is nog moeilijker, tenzij je het juiste kussen voor ondersteuning hebt. Een katoenen tijk gevuld met dons en veertjes. Kies voor een van onze donzen en veren kussens en geniet elke nacht weer van een heerlijke nachtrust.


Je kan kiezen uit een harder of zachter kussen. Ik heb sinds een aantal maanden dit hoofdkussen en het is een absolute aanrader!

Ik ben lang op zoek geweest naar een goed donskussen , maar vaak waren de kussens te hoog of niet ventilerend! Hierdoor kreeg ik vaak last van nekklachten! Dit kussen voldoet aan alle eisen en mn nekklachten zijn verminderd! De goedkoopste aanbieder van Nederland.


Een donzen hoofdkussen koopt u natuurlijk vertrouwd én voordelig online. Een kussen gevuld met dons is als slapen op wolken. Nagenoeg elk donzen hoofdkussen ligt op. Comfortabele hoofdkussens van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.


We hebben donzen kussens, memoryfoam kussens en polyester kussens in allerlei vormen en maten. Gebruik geen bleekmiddel en wasverzachter om een donskussen schoon te krijgen. Deze middelen kunnen de veren beschadigen. Was donskussens nooit met de kussenslopen of -hoezen eromheen. De kussens zullen dan niet helemaal schoon worden.


Iedere persoon heeft ander behoeftes wat betreft slaapcomfort. Dat geldt ook voor hoofdkussens.

Hoofdkussens koop je eenvoudig online bij bol. Je nieuwe donzen kussen vind je makkelijk en snel op Lusanna. Vandaar dat Swiss Sense een uitgebreide.


Ruime keuze, snelle levering, gratis bezorging vanaf €5- en achteraf betalen is mogelijk. Lichtjes afborstelen is voldoende. Dit komt de veerkracht van het dons niet ten goede. Je vindt ze allemaal op de website van Leen Bakker.


Bekijk ons ruime aanbod en kies jouw ideale hoofdkussen. Een hoofdkussen zorgt dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor- of achterover buigt en niet te ver opzij. Het beste is een kussen waarop je hoofd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts