maandag 11 april 2016

Morris behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Engelse stoffen en behangpapier voor u leveren.


Ontdek de Morris Archive Behang Collectie hier online of in onze behangwinkel te Amsterdam IJburg.

Art Deco behang motieven om van te smullen. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.


Melsetter Behang Collectie Morris Apple Behang. Met fijn getekende interpretaties van dieren die op een fantastische manier gerepresenteerd worden. Alle dieren tonen hun charme! Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Behang De unieke voorstelling in onze toonzaal geeft je een prachtig beeld van ons uitgebreid aanbod. Honderden behangsoorten zijn op voorraad en aan goede prijzen te verkrijgen om meteen mee te nemen. The PURE MORRIS wallpaper collection consists of eight designs that experiment with beading, crushed glass techniques and scale. Three of the papers were designed using hand-block methods, whilst the others have been repainted in intricate detail to capture the nature of the original designs.


Morris and Co behang collecties bekijken in onze Showroom. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. De kindercollectie Morris en Mila bestaat uit prachtige digitale prints en traditionele behangsoorten die perfect met elkaar te combineren zijn.


Dit vliesbehang is eenvoudig op uw wand aan te brengen. Retro behang Natuurlijk bent u op zoek naar iets unieks, een wandversiering die luxe en een premium gevoel uitstraalt. De Mooiste Muren kent een rijk keuzemenu uit diverse internationale merken. Op zoek naar modern en strak, met een tijdloze twist van grijstinten? Dan is ons behang van het merk Elitis vast iets voor u. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Bij Femkeido shop je jouw favoriete design-merken als Hay, Muuto, Moooi en Normann Copenhagen. Een prachtig motief met vruchten en bladeren gebruikt in het Victoria and Albert Museum. Opbrengen: behang insmeren met lijm.


Behang (Premium) Wordt gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal.

Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish. Bij Stahlecker heeft u kwaliteit behang voor een goede prijs. Ziet u ergens anders hetzelfde.


William Morris Stahlecker verkoopt behang van het merk William Morris. Een echte Morris behangpapier klassieker, met kenmerkende zwierige bladeren en mooie bloemen. Deze website gebruikt cookies.


Cookies verbeteren de gebruikerservaring en helpen deze website beter te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts