vrijdag 8 april 2016

Bunzlau castle textiel

Prachtig voor in de keuken. Bestel snel en eenvoudig online. Gratis verzending vanaf €5-. Boek uw Hotel in Castel online. Reserveer online, laagste prijzen.


Onze producten zijn onder andere gemaakt van de hoogste kwaliteit percal katoen en bijvoorbeeld wol.

We believe that people are happy in a place where they feel completely at home. Zo zijn ze te combineren naar ieders smaak. Bunzlau Castle encourages everyone to discover their own style and turn a house into a warm home.


Ons keukentextiel is gemaakt van de hoogste kwaliteit en duurzaam vervaardigd. De glazen, handdoeken en mokken in jouw kast zeggen iets over wie jij bent. Je hebt je unieke set samengesteld uit het uitgebreide assortiment van Bunzlau Castle. Jouw patronen, jouw kleuren, jouw combinaties.


Tableware that can be used in the dishwasher, oven, and microwave. BUNZLAU CASTLE FOR HOLLAND Landelijke decoren zoals kippen, vissen, aardbeien.

Naast de thee- en handdoekenlijn zijn er pannenlappen, schorten en tafellopers. Zo lang de voorraad strekt want wij gaan helaas stoppen met de verkoop van hand- en theedoeken! Wij geloven dat iedereen een thuis verdient.


Wist je dat we naast het servies ook een brede collectie andere artikelen hebben. Ook de bewerkte rand blijft, in tegenstelling tot vele andere merken linnengoe keurig gevormd na het wassen en trekt niet. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.


De producten van Bunzlau dragen bij aan een warm en knus thuisgevoel, waar je ook bent. De producten zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje, dus neem ze gerust met je mee. Het keukentextiel heeft een unieke uitstraling, deze past bij verschillende woon- en keukenstijlen. Er komen ongeveer 8nieuwe producten verdeeld onder servies, textiel en glaswerk. En de Tulip van Marrel, geïnspireerd op Jacob Marrel’s tulpen.


De textiel is op ambachtelijke wijze geweven door specialisten. Welkom bij Van Hilst Koffie en Thee, officieel dealer van het Poolse Servies Bunzlau Castle. Via het decorenoverzicht zoekt u uw artikelen het gemakkelijkst bij elkaar. Snel geleverd en gratis bezorgd vanaf € 495. Er zijn veel nieuwe patronen bijgekomen.


De prijs van een theedoek en een handdoek is hetzelfde geworden. Profiteer van de oude prijzen van de oudevoorraad keukenlinnen.

Groot assortiment Pools aardewerk, textiel , glas en b-keuze. Bunzlau textiel Naast aardewerk hebben we ook een mooi aanbod aan keukentextiel voor u geselecteerd. Dit alles uiteraard met verschillende decors, exclusief ontwikkeld voor Bunzlau Castle.


De grootste Webshop voor al uw Bunzlau servies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts