dinsdag 26 april 2016

De greef gordijnen

De greef gordijnen

Voordelige gordijnen op maat bestel je bij dé gordijnen website van Nederland. Bestel online of boek onze service! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk ons uitgebreide Graef assortiment.


Specialistisch advies nodig? Over De Greef Stiphout en Veldhoven. Stoffen voor zelfmaak-mode, hobby, decoratie, carnaval en huisaankleding.


Op onze afdeling fournituren bieden wij naaigaren, bandjes, lintjes en knopen, maar ook schuimrubber en kussenvulling. De Greef Stoffen in Helmon Venray en Horst hebben een ruim assortiment aan gordijnstoffen, meubelstoffen, modestoffen, feeststoffen, carnavalskleding en breiwol. Wij komen ze bij jou thuis opmeten en ophangen. Gordijnen op maat laten maken?


Dan ben je bij De Greef Stoffen aan het goede adres. Wij helpen je niet alleen bij de stof- en gordijnenkeuze, maar wij komen ook bij je thuis of op kantoor langs om de gordijnen op te meten en vervolgens op te hangen. Het op maat maken van de gordijnen kunt u zelf doen of laten doen door ons gordijnen -atelier. Overgordijnen Overgordijnen zijn ideaal voor bijvoorbeeld slaapkamers, kinderkamers en woonkamers.


Wij hebben een grote collectie verduisterende overgordijnen die het licht en de kou buiten houden. Zoals de uni-varianten in mooie basic en actuele trendkleuren, de glanzende stoffen maar ook grovere weefsels. En de dessins zijn zowel bedrukt of geweven. Doordat de ramen nauwkeurig worden ingemeten door jouw vakman zal de raamdecoratie altijd volledig naar wens worden samengesteld en worden afgewerkt.


Met maatwerk in raamdecoratie krijg je het interieur en de sfeer die jij wilt. HELMOND - In de voormalige autogarage De Peel in Helmond opent september De Greef Stoffen. De Greef stoffen in Helmond - jouw lokale specialist in maatwerk raamdecoratie.


Dit wordt een nieuwe winkel in gordijnen , modestoffen en breigaren. De zaak wordt gerund door broers Berry en Toine de Greef , telgen uit de befaamde textielhandelfamilie. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Dit gordijn is mogelijk in zowel een lichtdoorlatende of verdu. De grootste collectie Toppoint raamdecoratie en gordijnen in Helmond. Met de meubelstoffen van De Greef Stoffen kun je in elk kamer een nieuwe sfeer creëren. De stoffen zijn geschikt voor het stofferen van stoelen, banken en kussens en kunnen zowel indoor als outdoor toegepast worden. Combineer verduisterende rolgordijnen dan met een andere soort raamdecoratie, zoals met transparante gordijnen of paneelgordijnen.


Of je nu een retro, landelijk of juist stoer of stijlvol interieur hebt, wij hebben altijd de juiste maatwerk oplossing. Kom eens langs in Helmond en we laten je de vele voorbeelden zien! Openingstijden Winkel De Greef Textiel in Veldhoven.


Eerst vindt er een uitverkoop plaats, daarna zal De Greef Textiel zich richten op modestoffen en fournituren. De andere neef gaat aan de slag in Horst. In eerste instantie concentreren de twee zich op stoffen en fournituren. Of daar ook weer gordijnen bij komen, is onzeker.


Wel is helder dat de webwinkel vooralsnog niet terugkeert. In feite zijn het nu allemaal kleine bedrijfjes. In het begin moeten de kosten laag zijn”, verduidelijkt Toine de Greef. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van De Greef Textiel.


De greef gordijnen

Met de filters kun je bekijken wanneer De Greef Textiel een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over De Greef Textiel openingstijden, koopavonden en koopzondagen. Meer dan 1leuke woonwinkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts