dinsdag 12 april 2016

Caparol muurverf

Zoek naar histor verf aanbieding op de nieuwe KensaQ. Muurverf in kleuren tegen lage prijzen. Bestel hier verfspullen online. Kies uit producten vanaf € 295. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wij verkopen aan schilders en particulieren tegen de laagste prijs.

Voor hoogwaardig schilderwerk op alle binnenmuren en plafonds. Caparol verf en overige verf producten. Deze oplosmiddelvrije muurverf is zeer gemakkelijk te verwerken, heeft een hoog rendement en is bovendien vrij van conserveermiddelen. Indeko-plus is superdekkend (in de meeste gevallen is één laag voldoende), droogt snel en is neutraal van geur. Kapilairhydrofobe en mineraalmatte muurverf op basis van siliconenhars voor buiten.


Daarnaast is een goede service naar onze klanten het belangrijkste. We onderschrijven het ideaalbeeld van de DAW Groep op alle relevante onderdelen. Topkwaliteit, milieuvriendelijkhei technisch vakmanschap, service, … het zijn slechts enkele van de hoofdthema’s die wij als familiebedrijf erg belangrijk vinden.

Snel geleverd in heel Nederland! Dit lijkt misschien vreemd in een markt gedomineerd door multinationals op zoek naar maximale rentabiliteit door middel van een kleiner assortiment. Wij zijn echter een familiebedrijf en we zien onszelf als dé partner van de professionele schilder. Multifunctionele, matte muurverf , toe te passen op wanden en plafonds binnen en op beschermd werk buiten.


Geschikt als matte afwerking op vele soorten ondergronden. Veelzijdig toe te passen en vlot en gemakkelijk te verwerken. In Duitslan Oostenrijk en Turkije is het merk markleider op het gebied van bouwverven.


Maar ook in de rest van Europa heeft het merk veel bekendheid. En dat is niet voor niets zo! Amphibolin is een veelzijdig toe te passen buitenmuurverf.


De verf hecht goed op bijna iedere ondergrond. Rationeel toe te passen omdat in veel gevallen slechts één laag noodzakelijk is. Met superieure verf kan jij zelfs de meest uitdagende schilderklussen aan. Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze.


Zeer goed dekkende muurverf voor binnen. De liter verpakking in Wit of lichte kleuren kunnen wij voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vóór 23:bestel morgen in huis!

Voor het schilderwerk op alle muren en plafonds. Met een hoog rendement en uitstekende dekking. Weerbestendige muurverf voor gladde en fijn gestructureerde oppervlakken met een hoge beschermende werking tegen agressieve luchtverontreiniging.


Toe te passen op minerale pleisterlagen, beton, kalkzandsteen, metselwerk van baksteen, vezelcementplaten, draagkrachtige oude afwerklagen, verzinkte oppervlakken, hard-PVC, niet-maatvast hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts