dinsdag 19 april 2016

Behang inspiratie

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur.

Kleine moeite en een groots effect! Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.


Ben je op zoek naar behang ideeën om van jouw huis een waar paleis te maken? Combineer verschillend behang en breng zo je huis tot leven! Wees creatief en gewaagd en kies voor een unieke stijl met de laatste behang trends van KARWEI! Slaapkamer behang uitkiezen dat echt bij jouw stijl past is lastig. Deze ideeën, inspiratie en tips passen perfect bij jouw slaapkamer interieur!


Leuke behangpapier inspiratie voorbeelden voor de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer.

Vele foto`s van behangtoepassingen die u zullen inspireren. Nieuwe behangcollectie WizardGenius. Er zijn nog geen reacties. Wij geven je inspiratie met behang.


Je vind hier de nieuwste trends in behang , we geven je tips over hoe je het beste kunt behangen en welke behangsoorten het beste bij jouw woonstijl passen. Je kunt ervoor kiezen meer kleur in huis te brengen, of met een motief je ruimte aan te kleden. Denk aan bloemenmotieven, natuurlijke prints, dierenprints, steigerhout- en betonlook. Klik hier voor meer info over verschillende soorten behang voor slaapkamers en bekijk de vele inspiratie foto's. Behang geeft je slaapkamer iets extra.


Vind hier alle deals in National! Deze training helpt iedereen die worstelt met hoog-sensitiviteit en er grip op wil krijgen. Leer beter je gevoel te communiceren en ontdek de werkelijke kracht van deze mooie gave!


Geef je huis een make-over met het juiste type behang. Met een minimum aan energie kan je genieten van een hele nieuwe sfeer in je woning. Kortovoor elk wat wils!


Laat de kast goed drogen voordat u met het behang aan de slag gaat. Bepaal ondertussen waar het behang moet komen en probeer het behang alvast zoveel mogelijk op maat te maken. Breng lijm op de kast aan en plak hier het behang tegenaan.

Goed laten drogen en klaar is kees! Metallic behang geeft een chique touch aan je interieur. Daarbij laat het volgens Britse interieurarchitecte Joanna Thornhill je ruimte groter lijken. Het zou hetzelfde effect hebben als een spiegel of een lichte muur.


Misschien is dit blog ook leuk voor jou Kinderbehangpapier of toile de jouy behang Of liever geen behang maar wel kleur in de kinderkamer? Op zoek naar meer behang inspiratie ? Lees dan blog Kleur kinderkamer - How to, zelf kinderkamer behangen tips! We zetten graag een aantal stijlen op een rijtje en natuurlijk kun je tips vinden om je slaapkamer in te richten. Lees snel verder op onze website en ontdek hoe je met fotobehang je slaapkamer een metamorfose geeft!


Met behang kun je erg veel doen. Het bepaalt namelijk de uitstraling van een kamer. Daarnaast kun je met behang visuele effecten creëerden, zoals een kamer groter laten lijken.


Het kan soms moeilijk zijn een keuze te maken voor je woning. Wij proberen je op weg te helpen. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts