vrijdag 29 april 2016

Foto op kaars zelf maken

Eenvoudig personaliseren en Snel in huis! Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar. Vandaag bestel morgen bezorgd! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.

U krijgt direct een bevestiging. Hoe bedruk je zelf de kaars met methode ? Je legt de foto op kaars (met de geprinte kant tegen de kaars aan), daaroverheen leg je, je bakpapier. Daarna houd je de föhn ertegen aan. Je afbeelding wordt dan als het ware op de kaars overgebracht. Mocht je geen föhn hebben, dan kan het eventueel ook met een strijkijzer.


Wil jij ook een heel apart kado maken ? Dat kan met deze mooie kaars foto techniek!

Ik vind dit zelf de beste techniek om een foto te transferen op een kaars , kan ook met een geprint plaatje maar toch vind ik dit op een servet mooier als op papier! Wikkel de foto op het tissue papier om de kaars en wikkel er vervolgens het bakpapier omheen. Pak de föhn en begin de kaars te föhnen met de warme stand. Zorg ervoor dat je de vingers goed beschermt tegen de hitte.


Je kan de foto nog bewegen, dus je kan hem nog verplaatsen wanneer hij niet naar je zin is. Stap 6: tadaaaa je foto zit op de kaars , met het keukenpapiertje kan je de foto nog wat deppen, om hem zo wat strakker op de kaars te krijgen. Zelf een foto kaars maken , heel erg mooi kado voor heel veel gelegenheden.


Ook u heeft het vast al gezien, een kaars met een foto en aangepaste tekst. Denk maar aan een huwelijkskaars, een doopsel of communie. Met valentijn een foto met een liefdevolle tekst. Een foto printen op een kaars.


Het is heel eenvoudig om zelf kaarsen te maken. Zet een kaars nooit op de tocht. Dan kan de vlam gaan flikkeren, spetteren en te hoog worden.


Wil een handige Crea Bea mij in Jip en Janneke taal uitleggen hoe ik zelf een foto of afbeelding op een kaars kan maken. Let op dat het water niet kookt, anders verbrand het kaarsvet. Giet het kaarsvet in je mal.

Laten drogen, uit de mal halen (karton inscheuren en eraf trekken) en voila, je homemade kaarsen zijn klaar! Kaarsen in kopjes en glas. Laat hier je foto groot afdrukken!


Al vanaf kaars maken wij gratis en vrijblijvend een ontwerp. Een unieke kaars wil jij toch ook? Je kunt het zelf heel eenvoudig maken. Kies een leuke foto voor op de kaars en je kunt zelf genieten van het leuke plaatje of een.


Doof de kaars als die gaat flikkeren of als de vlam te hoog wordt. Laat een kaars altijd helemaal afkoelen voordat je hem verplaatst of weer aansteekt. Misschien heb je al wel ééns een uitnodiging gehad voor het bijwonen van een communie of een doopsel. Ook hier zijn kaarsen met foto en bijhorende tekst nog steeds veel gevraagd. Hou je van foto ’s dan zit je met deze DIY zeker goed!


Dit is echt weer een leuke die je huis zeker op een originele manier zal opvrolijken: je eigen foto op hout! Voor huisjekijken schreef ik deze DIY, maar ik wil hem ook heel graag delen met mijn eigen lezers. Hieronder een stappenplan zodat jij hem ook kan maken :)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts