donderdag 28 april 2016

Bankirai behandelen

Dit is dus qua duurzaamheid juist onder afzelia. Dus om te voorkomen dat het hout rot moet je niet behandelen. Als het is om esthetische redenen kun je dit wel doen.


Dit dan best met een product dat niet schadelijk is voor de dieren. Onderhoud hardhouten vlonderplanken - met bankirai olie behandelen Gadero Houthandel.

Unsubscribe from Gadero Houthandel? Een terras in bankirai geeft je tuin een uniek karakter. Maar naar verloop van tijd verliest een terras in bankirai zijn natuurlijke houtkleur en begint je houten terras grijs uit te slaan.


Door de juiste behandeling bekom je opnieuw de juiste kleur. Lees hier hoe je een terras in bankirai een correct onderhoud geeft. De olie beschermt tegen schimmel en algen, waardoor de planken niet glad worden.


Om ervoor te zorgen dat je houten terras er toch altijd mooi verzorgd uitziet kun je het terras behandelen.

De beste manier om bankirai te conserveren ( tegen kleurvergrijzing iov UV licht) is behandelen met bankirai -olie. Bankirai kan, net als andere houtsoorten, noesten bevatten. Ook lijnolie kan goed dienst doen. Elk houtsoort kan lang mee, mits het goed behandeld wordt. Met lazuurverf beschermt en behandelt u het hout zodat het in optimale staat blijft.


Lazuur is het Duitse woord voor beits lazuurverf is dus niks anders als beits. Wij verkopen uitsluitend professionele beitsen en verven. Voor een optimale bescherming is het aan te bevelen om het hout eerst te behandelen met Impregneerolie.


Ook zal onbehandeld hout vergrijzen door o. Om de veiligheid te verhogen kan je jouw bankirai terrasplanken behandelen met een speciale antislipbeits. Je houten terras moet je altijd eerst goed reinigen voor je deze kan behandelen. Tip: Vraag onderhoudstips aan de vakman die jouw terras plaatst.


Hij kent jouw situatie en weet dan ook welk onderhoud jouw terras nodig heeft. Heb je een terras in zachthout of hardhout, duurzaam bankirai of ipé, het is altijd belangrijk je hout regelmatig te voeden met een beits of een olie en te beschermen tegen vuil worden en vergrijzen. Een beits zal het onderhoud van je terras vergemakkelijken, schilfers en vervuiling voorkomen en vergrijzing vertragen.

Info over bankirai hout behandelen. Resultaten van zoekmachines! Dat azobea surinaams hardhout (echt hard) is, dat niet werkt en gebruikt wordt o. Dat de crimineel bouterse dat hout gebruikte in de tachtiger jaren van de vorige eeuw om de Nederlandse overheid te shanteren? Dat Marantie kozijnen als hardhout verkocht worden.


Met een blik van liter inhoud kunt u ca. De mooie, warme uitstraling van Bangkirai hardhout gaat verloren door weersinvloeden als u het niet op tijd behandelt. Het wordt vuil en grijs en vlonders kunnen gevaarlijk glad worden door aanhechting van algen.


De oplossing hiervoor is water gedragen Bangkirai olie, dat geen oplosmiddelen bevat en dus minder milieubelastend is. Ik heb geen bangkirai maar wel massaranduba (gelijkaardig hout). Een nadeel is dat hardhout vergrijst door weersinvloeden en hierdoor de mooie bruinrode kleur verliest. Door het hout te behandelen met Remmers tuinhoutolie bankirai wordt de verkleuring vertraagt en het biedt bescherming tegen uitdroging én uv-straling.


Kies de gewenste inhoud hieronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts