donderdag 21 april 2016

Prikspots voor buiten

Bestel met de laagsteprijsgarantie. Alle merken tuinspots op Beslist. Tuinspots nu al vanaf € 20. Een prikspot kunt u voor veel toepassingen buiten gebruiken.


U kunt met een prikspot een boom of struik verlichten, een wand uitlichten of net iets meer licht verkrijgen op een veranda. Buiten spots zijn ideaal voor het verlichten van een specifiek object, zoals een boom, muur of oprit.

Prikspots Geschikt voor buiten. Spots voor buiten zijn er in verschillende soorten, zoals de prikspot. Ruime keuze in prikspot LED. Indien je opzoek bent naar een prikspots voor buiten in de tuin dan ben je bij Lightexpert.


Wij bieden een ruim assortiment in mooie LED prikspots. Niet alleen hebben wij de standaard prikspot LED 230V, ook hebben wij een LED prikspot die beschikt over een bewegingssensor en een prikspot solar. Uiterst geschikt als tuinverlichting. Op zoek naar prikspots , grondspots of tuinspots voor buiten ?

Kies dan voor deze praktische prikspot van Calex. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Gratis verzending vanaf € 2-. Hieronder treft u ons assortiment prikspots. Unieke collectie mooie prikspots.


Bent u er nog niet helemaal uit? Misschien zijn staande buitenlampen of grondspots meer geschikt voor u. Deze prikspot is uitgevoerd uit duurzaam aluminium in de kleur zwart. Ideaal voor het verlichten van bomen, hagen, muren en gebouwen. De lichtkop is 360° instelbaar welke deze prikspot enorm felxibel maakt qua opstelling.


Je creëert er eenvoudig sfeerverlichting mee, maar kunt er ook voor kiezen om een specifieke plek, plant of boom in de spotlight te zetten. Deze Philips Hue Outdoor Lily is multifunctioneel, want je kunt hem tevens als wandlamp gebruiken. Gemakkelijk een prikspot in uw tuin plaatsen, dat is in veel situaties een gemakkelijke oplossing voor het creatief verlichten van objecten, bomen en struiken in uw tuin. Door de prikker goed in de aarde of in het zand te plaatsen heeft u een solide basis voor de led prikspot. Wilt u graag een beeld belichten of die ene mooie plant in de tuin van verlichting voorzien?


U kunt dan op een eenvoudige manier een voorwerp in het licht zetten. Van enkele spot tot dubbele prikspot. Veel van onze tuinspots zijn geschikt voor LED verlichting waardoor je op lange termijn een hoop geld bespaart!

In ons assortiment vind je een mooie selectie aan buiten grondspots, inbouwspots, prikspots en nog veel meer! Neem dus zeker een kijkje, wellicht zit er iets voor jou tussen! Het aanschaffen van prikspots biedt nog meer voordeel wanneer u voor solar prikspots kiest.


De prikspots op zonne-energie zijn energiezuinig en daardoor beter voor het milieu én voor uw portemonnee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts