vrijdag 8 april 2016

Kleurenkaart kis

Kleurenkaart kis

Bestel nu voor 17:en alles is morgen in Huis. Alle meest voorkomende kleuren staan op deze kaart, maar onderling mengen om een gewenste kleur te. Kleurenkaart met staaltjes van alle kleuren Kappers KIS verf. Deze collectie staat geheel in het teken van onze nieuwe Parel tinten: 7P, 9P en 10P.


Kleurenkaart kis

U heeft een account nodig om te bestellen, maak hier een account aan of login. Erg mooi overzichtelijk kleurboek. Persoonlijk vind ik het ideaal dat je de kleurstaafjes uit het boek kunt halen. Door de kleurenkaart wordt het mogelijk om een leuke kleur te kiezen voor jouw haar omdat je direct een goed overzicht hebt van de verschillende tonen.


KIS van Kappers garandeert optimale kleur en haar kwaliteit. KIS KeraCream is makkelijk verwerkbaar en economisch aantrekkelijk. Bovendien vormt een uitgebreid kleurenpalet de basis voor hoogwaardige, kleurrijke creativiteit. Met als resultaat: kleur die straalt van binnenuit.


KIS Keracream haarverf Dit is de haarverf lijn van KIS. Wil je ontkleuren of blonderen. Dan kun je bij KIS kiezen uit de KIS KeraBlond pasta, de KIS KeraBlond Blondeer poeder.


Er zijn geen lijnen met veel verschillende kleuren om je haar permanent te kleuren, maar wel ontzettend veel lijnen om jou haarkleur perfect te houden! Kis Haarverf koop je eenvoudig online bij bol. KIS kleuren houden je haar gezond en levendig!


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Kis werkt perfect met Kis verf samen je houdt een super resultaat voor een vind ik een te lage prijs.


En een uitleg over hoe de verf te gebruiken. Nieuwe kleurenkaart van KIS met uitneembare staaltjes en voorzien van de nieuwe Metallics collectie (Champagne, Pink Champagne, Rosé, Lavendar, Steel Gray en Graphite) en de nieuwe Pearl Glam collectie (7P, 9P en 10P). Go to cart page Ga verder KIS.


Betaal veilig en vertrouwd via uw eigen bank. KIS haarverf dekt namelijk veel beter dan de meeste andere merken haarverf, en dit met slechts waterstofperoxide. Tijdens de verfbehandeling word het haar van binnenuit herstelt wat resulteert in gezond haar, waardoor de kleur langer dekt.


KIS Color bied stralende kleuren aan op een overzichtelijke kleurenkaart. De kleurenkaart van Kis Kappers voor de Kera Cream. Gratis bezorging vanaf €3binnen Nederland.


Kleurenkaart kis

KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke verzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Schrijf je in voor de Cabello nieuwsbrief. De nieuwe kleurenkaart van KIS is niet alleen geheel vernieuwd qua design maar de staaltjes zijn vanaf nu uitneembaar zodat je nog beter kleuradvies kunt geven.


Een absolute must-have voor elke kapper die graag kleurt met KIS. Duidelijk omschreven gebruiksaanwijzing op de achterkant. De haarkleuring van Kappers, KIS Color, dekt goe is lang houdbaar en geeft een natuurlijke glans. KIS Color heeft een uitgebreid kleurenpalet, de basis voor hoogwaardige, kleurrijke creativiteit de kleuren van kis werkt daarbij super. De basis voor elke haarkleuring is een juiste diagnose.


Kappershandel: de kappersgroothandel voor al uw kappersbenodigdheden! Vanuit Almere leveren wij kappersproducten en kappersmaterialen in Nederland en België. We strongly advise to use one of our supported browsers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts