maandag 2 mei 2016

Plaid donkergrijs

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Verzending vanaf €in uur.


Deze plaid heeft een chique donkergrijze kleur, perfect passend bij ontzettend veel verschillende interieurs.

Met plaid Kenia als cadeau kan je er bijna niet naast zitten. Fijn voor in een warm en een koud klimaat, en als je op reis bent, omdat de plaid licht is. Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas. In beide gevallen is het dan prettig om een fleece plaid of een warme deken over je heen te leggen.


JYSK heeft een breed assortiment plaids en dekens in diverse kleuren en. Het plaid is gemaakt van katoen daardoor lekker warm. Aan de korte zijdes van het plaid zitten leuke lange franjes voor een speels effect.


De stof zelf heeft een fijne wafelstructuur.

Wil je kleur toevoegen aan je interieur? Dat kan nu heel makkelijk met dit plaid. Het blokjesmotief geeft net dat beetje extra.


Door te combineren met andere accessoires in dezelfde kleur creëer je een nieuwe uitstraling in de woonkamer, slaapkamer, of zelfs in de loungehoek in de tuin. Dit prachtige plaid Padded Adam in de kleur Donkergrijs is gemaakt van een zachte katoen. Het stone-wash proces zorgt er voor dat dit een stoere uistraling geeft en mooi staat op iedere bank.


Kwantum, daar woon je beter van! Plaid Cosy Donkergrijs kopen? Met de wafelprint heeft deze deken ondanks de effen kleur een speels effect.


Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Gecombineerd met bijvoorbeeld marmer, zorgt de polyester plaid ervoor dat een huis een thuis kan worden. De producten van het merk Unique Living Living zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt en worden van over de hele wereld geïmporteerd. Mooie grijze wollen plaids voor een luxe en warm detail in het interieur.


Ruime keuze in grijs en andere kleuren. In de winter of op koude dagen is het heerlijk om in het deken weg te kruipen. Dit plaid voelt heerlijk zacht aan.

Een plaid , het hele jaar door. Je komt thuis en nestelt je in een knusse plaid of quilt. De zachte stof omhult je in warmte en laadt je weer op. Je kijkt naar een romantische film, nipt aan een heerlijk kopje thee en vergeet dat gure weer. Ik heb deze plaid nu al een tijdje en hij wordt echt dagelijks gebruikt door mijzelf en mijn kat.


Hij is vederlicht en superzacht. Echt heerlijk om onder te kruipen als het een beetje kil is. En het bespaart op je energierekening want de verwarming kan een paar graadjes lager terwijl je het toch lekker warm hebt.


Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts