vrijdag 6 mei 2016

Groothandel kaarsen

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online. Gouda Kaars tot goedkoper. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Groothandel kaarsen

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Van refill kaarsen om een horecabedrijf of terras sfeervol aan te kleden tot aan rustieke kaarsen voor verkoop in uw winkel. Als grootgebruiker bestelt u hier bijvoorbeeld ook heerlijk geurende kaarsen voor in huis.


Voor welke situatie u kaarsen zoekt, in onze groothandel vindt u het ongetwijfeld. Indien u een winkel of webshop heeft is het mogelijk dat u als partner van De Kaarswinkel onze kaarsen zelf kan gaan verkopen. U kunt daartoe via het contactformulier een verzoek indienen.


Groothandel kaarsen

Als zelfstandig werkend fabriek hebben wij naast een standaard programma de mogelijkheid om eenvoudig klant specifieke oplossingen te bedenken. Dit gebeurd in de horeca tak maar zeker zo vaak in de interieur branche. U vindt altijd de beste aanbiedingen in kaarsen en theelichten bij de kaarsen groothandel. In onze kaarsen groothandel online zijn de mogelijkheden eindeloos.


Via de website van Wiljan kunt u direct alle producten uit onze kaarsen groothandel bestellen. Alles wat u hoeft te doen is een account aanmaken of inloggen indien u al eerder bij ons besteld heeft. Het Gusta assortiment laat je genieten van de dag, celebrate the day.


Bestel hier uw refills, lowboys, theelichten en andere kaarsen voor de beste prijs. Groothandel en webshop gespecialiseerd in horecakaarsen. Voor de inkoop van goedkope partijen kaarsen bent u bij Partijgroothandel.


Deze groothandel heeft een breed assortiment aan kaarsen en oliebranders. Bekijk voor meer informatie de webshop. Onze kaarsen combineren pure ambacht met hedendaags design. Eén na één worden de kaarsen nadien gegoten en ook het afwerken en verpakken is een zaak van mensenhanden.


Groothandel kaarsen

Horecakaars levert een compleet assortiment van kaarsen die bestemd zijn voor de Horeca, maar die door iedereen besteld kunnen worden. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en bieden aan al onze klanten een professionele service dankzij een intense samenwerking met onze leveranciers. Bolsius kaarsen horeca kaarsen groothandel. Enorme keuze, super prijzen, direct online bestellen bij de groothandel met gratis TradeSafe-inkoopbescherming. Er zijn maar weinig collecties in de home-, gift- en gardenbranche waarin kaarsen niet passen.


Van geurkaarsen tot rustieke stomp- en dinerkaarsen, van fakkels en toortsen voor buiten tot waxinelichtjes voor op tafel. Exemplaren met vrolijke opdruk of soya kaarsen van vegetarisch vet. De grootste kaarsen en waxinelichthouders groothandel van de Benelux. Veel normale kaarsen worden gemaakt van paraffine, dat wordt verkregen uit aardolie. Gelukkig zijn er natuurlijke alternatieven, zoals kaarsen gemaakt van sojawas.


Groothandel kaarsen

Daarom maken wij al onze natuurlijke kaarsen van zorgvuldig geteelde sojabonen. Haweka Rasteli, groothandel voor bloemist in decoratie en cadeau artikelen. Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's.


In ons atelier zetten we iedere wiek met de hand en worden de kleuren en geuren manueel gemengd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts