vrijdag 13 mei 2016

Spiegel hay

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Ruban spiegel van HAY is ontworpen door Inga Sempé.


Deze serie spiegels heeft een mooi gekleurd lint om de spiegel heen, dat tegelijkertijd het ophangsysteem is.

Deze prachtige vierkante en rechthoekige spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, perfect voor in jouw hal, woonkamer, badkamer of slaapkamer. En dan kan een Hay spiegel natuurlijk niet ontbreken. De Pinorama Mirror spiegel large en de Pinorama Mirror spiegel small zijn speciaal ontworpen om met haakjes aan het Pinorama rek op te hangen. Deze Hay spiegels zijn dus mooi en tegelijkertijd praktisch in gebruik. Flinders is officieel dealer van Hay spiegels.


De prachtige Strap spiegel van HAY voelt zich met zijn retro-design in vrijwel elk interieur thuis. Ideaal voor in de hal, woonkamer of slaapkamer.

De ronde lijst - van gepoedercoat staal - heeft een groef zodat de siliconen rubberen band er een stevig houvast op heeft. De spiegel is makkelijk op te hangen, het ophanghaakje wordt meegeleverd. In de Hay Strap spiegel wil je wel blijven kijken.


Gelukkig kan deze spiegel overal met je mee, naar waar je maar wilt. De ronde spiegel is makkelijk op te hangen door zijn draagband. Het design geeft de Strap een mooie retro-look. De Hay Strap spiegel is ideaal voor in de hal, badkamer, woonkamer of slaapkamer.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. HAY Online Winkel is de officiële webwinkel van HAY.


Deense meubels uit de jaren ’en ’zijn een grote inspiratiebron geweest bij het opzetten van HAY. Het Deense merk HAY verkoopt spiegels in een groot aantal vormen met een kleurrijk gedeelte eraan. Stuk voor stuk staan al onze spiegels prachtig aan de muur.

Dat komt van pas als je klein woont. Het kan ook mooi zijn om een spiegel aan de muur te omringen met lijstjes, kleine schilderijen en afbeeldingen. Bekijk de nieuwe collectie van Hay online bij de Bijenkorf.


De Strap spiegel van HAY krijgt een stevige grip door een matte siliconen riem die rond het frame van de gepoedercoate spiegel past. Spiegels geven diepte aan je ruimte. De welgevormde haak vormt een aanvulling op de combinatie en wordt een blikvanger op elke muur. Omdat het frame kan roesten en het vocht naar beneden valt, is de bandspiegel niet geschikt voor gebruik in natte ruimtes, zoals in vochtige ruimtes.


Ronde spiegel met siliconen band. De Strap Mirror van Hay overtuigt door zijn minimalistische en objectieve vormgeving. Alleen een semi-transparante siliconenband houdt de design-wandspiegel stevig vast in zijn gepoedercoate stalen frame. Design spiegel Strap van HAY heeft een ronde minimalistische vormgeving met een retro knipoog. Strap past door het speelse uiterlijk goed in de slaapkamer, hal of de woonkamer.


De ronde lijst is vervaardigd uit gepoedercoat staal en heeft een groef waardoor de siliconen rubberen band stevig om de metalen rand zit. Hang meerdere formaten bij elkaar voor een mooi effect. Een spiegel reflecteert de gevoelens die je over jezelf hebt.


Het maakt je meteen bewust je van je weerstanden en je mogelijkheden. In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen. Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen.


Haal vandaag nog die spiegels in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts