donderdag 5 mei 2016

Kaars met naam erop

Start nu met personaliseren! Haal vandaag nog die kaarsen in huis. Verfraaien van uw huis met Kaarsen. Ruim assortiment online bestellen! Kies uit 1producten vanaf € 95.


Kaars met naam erop

De Kaars eigen naam tekst foto design zijn helemaal HOT. Zet eens een grote en kleine candle bag samen met een kaars bij elkaar en er ontstaat een mooi tafereeltje. Verras iemand met een eigen kaars.


Met name ondernemers laten dit steeds vaker uitvoeren. Of aan de ene zijde het logo van het bedrijf en aan de andere zijde een tekst. Kaars met een tekst is ook natuurlijk heel leuk om als cadeau weg te geven. Je hebt dan echt iets speciaals.


Bedrijven laten vaak kaarsen bedrukken met hun eigen logo. Een met zorg uitgekozen geschenk waarmee u de ontvanger van deze bijzondere bedrukte kaars laat zien hoeveel deze voor u betekent. Al onze fotokaarsen en tekstkaarsen hebben een stabiel draagvlak, dat de veiligheid bevordert.


Je kunt het geschenk van de fotokaars of tekstkaars completeren met onze unieke accessoires. Omdat we de kaarsen geheel naar jouw wens kunnen personaliseren beperken we ons niet tot de geboortekaars met naam. Wij bieden bijvoorbeeld ook een communie- of huwelijkskaars aan. Elke kaars kun je starten vanuit een blanco ontwerp, zodat je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde rouwkaars kunt maken of een kaars compleet naar jouw eigen ontwerp. Deze wordt standaard boven de namen gezet.


Kaars met naam erop

Tot slot heeft u ook de mogelijkheid om er een kandelaar bij te bestellen. Levertijd van een kaars met naam (woorden) en datum erop gedrukt met wasdruk in bladgoud of bladzilver is uiterlijk werkdagen. Een geboorte kaars met een persoonlijk tintje.


Bij De Online Kaarsenwinkel houden we ervan om mensen te verrassen. En wat is nu leuker dat het ontvangen van een cadeautje met een persoonlijke noot? Bij ons kun je daarom de kaarsen personaliseren. En dan met name de grote dikke en lange Kerkkaarsen.


Ook steeds meer particulieren gaan de kaarsen waarderen en kopen deze. Als je een grotere order wilt plaatsen kan dat natuurlijk. Maar neem dan altijd even contact met ons op zodat wij een passende offerte met korting kunnen maken. Een kaarsje branden kan voor allerlei.


Kaars - De leukste kaarsen met eigen foto en tekst. Maar de kaars met foto is ook heel leuk om voor jezelf te maken als woondecoratie. Je kunt de kaars met foto helemaal zelf ontwerpen met jouw mooiste foto of leukste tekst. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bij VanKaarstotServet kunt u met online voordeel kaarsen met opdruk bestellen. Dit doe je door bijvoorbeeld de naam van het kindje op een kaars te laten bedrukken. Een naam kaars voor Peggy en Sally.


Doopkaars met naam en babyhoofdje. Deze klant zocht een kaars met de namen van zijn dochters erop. Samen met foto- kaars heeft hij een mooi lettertype uitgezocht.


Ook het formaat van de letters hebben we samen bepaald. Op deze manier zijn de kaarsen helemaal naar eigen voorkeur gemaakt. Dit uiteraard met hulp van foto- kaars en helemaal in overleg. Een doopkaars met naam is hèt persoonlijke doopgeschenk met stijlvolle motieven!


Het persoonlijke opschrift legt de naam van de baby en de doopdatum ter herinnering vast op een mooie manier. Voor wie zou jij een kaarsje willen aansteken? Je kan ook baby kleding bedrukken met een naam of leuke foto. Naast kleding bedrukken kan je er ook voor kiezen om bepaalde kledingstukken te borduren met een naam.


Kaars met naam erop

Een lekker zachte badjas met je eigen naam erop is een heerlijk cadeau om te ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts