vrijdag 27 mei 2016

Silvana kussen vulling

Gratis bezorging vanaf € 5-. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Hoofdkussens tegen lage prijzen. Silvana bij Smulderstextiel.


Bestel hier beddengoed online.

Dit zijn opschudbare en goed ondersteunende holle vezelbolletjes van milieuvriendelijke kwaliteit. De vulling is doseerbaar door middel van een ritssluiting. Hierdoor kun je de dikte van het kussen eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke wensen.


Deze Silvana kussenvulling wordt onder andere gebruikt in de Silvana hoofdkussens als Support Grenat, Reboun Start en Start Up. Echter is het ook een heerlijke zachte vulling voor in de andere hoofdkussens. De Eco vulling van Silvana is voorzien van het EU-milieucertificaat en heerlijk zacht om je hoofd op te laten rusten. Deze kussenvulling vind je ook terug in de Silvana hoofdkussens Smash, Relax Soft en Stirr Up.


Het is daarom ook perfect om deze kussens bij te vullen of de vulling te vernieuwen.

Silvana Support kussen , Nederlands meest verkochte neksteun kussen ! Al ruim jaar en onomstreden en een bewezen effectief neksteun kussen. Ontwikkelt in samenwerking met én aanbevolen door fysiotherapeuten. Verder is het kussen het meest geschikt voor personen met een groter. Voor de buikslaper is in principe geen kussen nodig, maar vind je het toch prettig op een kussen te slapen dan is een dun kussen geschikt, met een vulling waar je doorheen kunt ademen. Gewicht en stevigheid matras.


Het is van belang dat je kussen het hoofd goed kan dragen. Daarom geldt hoe zwaarder je bent, hoe steviger het kussen moet zijn. Kussenvulling is perfect te gebruiken wanneer u uw Silvana kussen graag iets volumineuzer wil hebben.


Voor ieder Silvana hoofdkussen vindt u een bijpassende vulling op onze webwinkel. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent. Kies uit producten vanaf € 200. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Daardoor is de vulling opschudbaar, duurzaam en zacht. Wanneer uw kussen een gesloten binnenhoes heeft, dan is de rits enkel bedoeld om de tijk van het kussen los van de vulling te kunnen wassen. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes.

Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. Je kunt door vulling uit de vakken te halen het kussen op precies de hoogte brengen wat bij jou past. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Het Silvana Comfort Geel kussen is wasbaar op graden Celsius. De Silvana Arctica is een stevig, anti-allergisch hoofdkussen met kleine witte eendenveertjes.


De Tijk is voorzien van een 1 hoogwaardige, soepel katoen. De Tijk , oftewel de buitenkant is tevens extra gewatteerd met een laagje katoen voor extra zachtheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts