maandag 2 mei 2016

Nlxl behang

Het Brooklyn Tins behang is enorm populair. Heb je een ruimte over die vrij rustig oogt? Ze maken van elke muur een prachtig kunstwerk.


Ze richten zich continu op het ontwikkelen van behang van de hoogste kwaliteit en blijven verrassen met nieuwe prints en. Ieder ontwerp is daarom uniek in zijn soort met een patroon dat doorloopt.

Designers van het welbekende Brooklyn Tins behang maar ook van het concrete behang. Uiteraard mag het sloophouten Piet Hein Eek behang ook niet missen in dit rijtje. De complete collectie nlxl behang koop je bij d-Sire Heerenveen.


Dit behang is een echte eye catcher voor in huis en daar. Flinders is officieel dealer van NLXL. Je vindt bij ons dan ook geen namaak.


Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website?

Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt. Daarmee is er voor elke kamer een geschikte soort behang verkrijgbaar voor verrijken van uw woning. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Afmeting meter x 4cm. Met dit behang geef je een vintagelook aan je kamer.


Graag laat Behangwinkel je deze speciale collectie zijn. NLXL behang prijzen vergelijken. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Bespaar tot wel via kiesproduct. Het Concrete behang is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten, die elk een andere betonsoort tonen.


Zo kies je voor het beton dat jouw hart sneller laat kloppen, bijvoorbeeld het Concrete behang 03. Voor 17:bestel morgen in huis.

Hierdoor is elke tegel uniek (elke rol is natuurlijk wel gelijk). Graag toont Behangwinkel je de collectie tegelbehang. Graphic Chevron Wallpaper. Zie hieronder hoe we het behang geknipt hebben van papier op onze ontwerpstudio. Naast onze designs bevat de collectie ook ontwerpen van MR.


Het bedrijf ontwerpt en maakt high-end behang dat een interieur een onmiskenbaar eigentijdse designuitstraling geeft. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.


Onze verkopers zijn ervaren en gedreven, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen het juiste behang te vinden. Van het Archives behang kun je jarenlang plezier hebben want het zit op mooi stevig vliesbehang. Neem dan een kijkje bij nlxl -arthur slenk , nlxl -daniel rozensztroch , nlxl -merci , nlxl -piet boon en nlxl -piet hein eek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts