dinsdag 31 mei 2016

Gordijnen met voering maken

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Iedere gordijnstof kan in de loop van de jaren licht gaan verkleuren. Door gebruik te maken van een voering achter de stof is uw gordijn beschermd tegen weersinvloeden. Een andere reden om voor gevoerde gordijnen te kiezen is dat deze voering het gordijn extra volume geeft wat weer een luxe uitstraling geeft. De taffeta- gordijnen hebben een modieuze barokdruk en creeren een romantische sfeer. De gordijnen maken de gordijnen makkelijk te hangen en u kunt ze open houden met de meegeleverde tiebacks.


Gemaakt van hoogwaardige polyestertaft met een kuddeprint, de gordijnen zijn makkelijk te onderhouden en machinewasbaar. Zo heeft voering voor gordijnen verschillende voordelen, afhankelijk van in welke ruimte en met welk doel je de gordijnen gebruikt. Hieronder hebben we op een rijtje gezet om welke redenen je gordijnen voeren een goed idee is: Voering voor gordijnen geeft extra warmte- en geluidsisolatie.

Heeft een gordijn een tunnel, dan kan het over een roede heen: een roedegordijn. Zulke gordijnen maken we vaak met voile en vitragestoffen. Roedegordijnen en spangordijnen schuiven niet zo goed. Als je nieuwe gordijnen koopt, kun je dan beter gordijnen met of zonder voering kopen?


Hier lees je wat de beste keuze voor jou is. Pak je meetlint en meet alle ramen op waar je jouw zelfgemaakte gordijnen wilt hangen. Een algemene vuistregel is dat de gordijnen tot maal de breedte van het raam moeten zijn.


Hoe meer stof je gebruikt, des te meer plooien er zichtbaar zijn. Ook hierin kun je een keuze maken afhankelijk van je eigen smaak. De voering is gemaakt van een dichte laag molton en een katoenen afwerkzijde. Deze gladde katoenen stof wordt de zichtbare achterzijde van het gordijn. De dikte van deze voering is ongeveer 1mm.


Bij kamerhoge gordijnen wordt de voering met een lengte naad gelever deze is alleen leverbaar als breedtestof. Bestellingen worden verstuurd met TNT pakketservice, u ontvangt een mail met het TrackTrace nummer bestellingen worden na betaling binnen werkdagen verstuur met uitzondering van vrijdag, zaterdag en zondag. Kies je voor gordijnen die je open en dicht schuift – klik dan op overgordijnen. Wil je meer weten over ringgordijnen – klik dan op ringgordijnen. Stap voor stap tips gordijnen maken.


Gordijnen vastzetten doe je met een embrasse.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen.


Hangen je gordijnen bij bijvoorbeeld een gestucte muur of strijken ze ergens langs, bescherm dan je gordijnen met een voering. Dit is altijd te adviseren bij gevoelige stoffen. Dat komt door de manier waarop het geweven is. Daardoor kunnen velours gordijnen door contact met een ruwe muren beschadigen. Verduisterende gordijnstoffen zijn al jaren erg populair en worden vooral gebruikt in slaap en woonkamers.


Houdt er wel rekening mee bij dit type gordijnen , dat er altijd wat licht langs de kanten van een gordijn kan komen, bijvoorbeeld bij de gordijnrails. Als de gordijnhaken vastzitten aan de gordijnen of als het teveel werk is om deze los te maken , is een kussensloop een handig hulpmiddel. Vouw de bovenrand met haken op en stop deze bovenkant in de kussensloop. Bind de kussensloop dicht met een touwtje en wassen maar. Hang ze dan op een koude winterdag met vorst even buiten om te luchten.


Stoffige gordijnen kun je voorzichtig even uitkloppen en wekelijks met de speciale borstel van je stofzuiger even goed stofvrij maken. Aan de bovenkant zit een plooiban waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koor het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail.


De onderkant van het kant en klare gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met de meegeleverde instrijkbare zoomband. Ook willen wij weten welke plooi u wilt maken of wat voor soort band u wilt gebruiken. U heeft de keuze uit band ( bijvoorbeeld het Bandex-band) waar of meer trekkoorden in zitten. Ook kunt u een keuze maken hoe u de gordijnen wenst op te hangen, aan een gordijnrail of gordijnroede of misschien wel aan een mooie design railroede.


Daarom dacht ik het gordijn dmv een extra stuk stof misschien verduisterend te maken. Is daar speciaal band voor ofzo? En zitten er dan ook plooien in de verduisteringsstof?


Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts