dinsdag 31 mei 2016

Danish design titanium horloge

Gemaakt voor jou met liefde en vakmanschap waar materiaal en style voorop staan. Hamden en laat je inspireren. Danish Design Horloge kopen? Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.


De mooie horloges van het typisch Scandinavische merk vallen op door de tijdloze vormgeving.

De horloges zijn herkenbaar door het bekende DD-logo. KOOP JOUW DANISH DESIGN HORLOGE NU ONLINE! Het materiaal TITANIUM heeft drie grote voordelen.


Het is licht van gewicht en sterker dan edelstaal. Je hebt minder snel last van krasjes zoals bij andere horloges (metaal). Weisz Uurwerken een gat in de markt vond: de grote vraag naar horloges met een modern design en een niet te opvallende uitstraling.


Als je jouw favoriete horloge op werkdagen voor 23:bestel dan wordt het nog dezelfde dag gratis naar je verzonden.

Is het horloge een cadeau, geef je dit dan aan tijdens het bestellen. Veel modellen zijn daarom in twee formaten verkrijgbaar. Een minimalistisch design gemaakt voor jou met oog voor detail! Ontvang een gratis cadeau bij uw bestelling. Klanten beoordelen Trendjuwelier met een 3. Dit mooie en elegante dameshorloge heeft een Titanium kast met Saffierglas die een doorsnede van mm heeft.


Het horloge is voorzien van een band van leder in de kleur zwart die sluit middels een gespsluiting. De kleur van de wijzerplaat is grijs en de kast van het horloge is grijs. Dit lichtgewicht horloge heeft een zwarte horlogeband gemaakt van leer.


De zilverkleurige accenten op de wijzerplaat sluiten naadloos aan op de uitstraling van dit horloge. En omdat design tijdloos is, is de collectie altijd up-to-date. Naast het verschillende materiaalgebruik in de behuizingen, wordt er voor de horlogebandjes echt leer of rubber gebruikt. Horlogeband gratis op maat gemaakt Eigen servicecenter #127873; Gratis jaar extra garantie Horloge.


In de kast bevindt zich een quarts kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met saffierglas. Dit betekent dat het horloge spatwaterdicht is. Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde garantie.

Heb je last van allergieën bij het dragen van sieraden en horloges ? Vormgeving en functionaliteit gaan prima samen met titanium horloges van. Doordat deze gemaakt zijn. Deze pin is ontdekt door Horloges. Elegante en trendy dameshorloges.


Strakke en sportieve herenhorloges. Veel horloges zijn huidvriendelijk titanium. Laat alleen de nieuwste collectie zien. De witte wijzerplaat heeft een duidelijke analoge tijdaanduiding. Grote namen ontwerpen horloges voor dit merk dat zich terecht een schare liefhebbers heeft verworven.


De collectie bestaat vooral uit technisch sterke horloges , maar daarnaast bevat de collectie ook enkele sieraden. Ontdek dit merk in onze winkel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts