vrijdag 27 mei 2016

Frans vtwonen

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Leer jouw Franse woordjes razendsnel met WRTS. Oefen en verbeter je Franse uitspraak met een van onze vele uitspraak-functionaliteiten! VTwonen bij Smulderstextiel.


Kies uit 5producten vanaf € 99.

Een opbergtip bijvoorbeeld of inspiratie voor een slimme indeling van de woonkamer. In zijn werk houdt hij wel van nonchalance en een vleugje humor. Hij is pas klaar als iedereen blij is: de bewoner, de lezer, de fotograaf én natuurlijk Frans zelf. Frans in Lelystad: resultaat en informatie.


Frans Uyterlinde werkt al jaren als stylist voor vtwonen. De producten die hij voor deze metamorfose gebruikte bekijk je hier. Stylist Frans blikt terug: make-over in Wageningen.

In aflevering van ‘Weer verliefd op je huis’ kreeg het huis van Janine en Raymond een make-over. De oude boerderij werd omgetoverd tot een mix van kleurrijk met souvenirs voor Janine en rust en eenheid voor Raymond. Nieuwsgierig hoe Frans eenheid heeft gecreëerd met meubels en kleur? Industrieel VT Wonen Woonbeurs Amsterdam Huis. Het vt wonen huis op de Woonbeurs Amsterdam heeft de uitstraling van een oude fabriek.


De favorieten van Frans. Je kunt het niet leren, maar als je het in je hebt, kun je het wel ontwikkelen. En er komt ook nooit een einde aan, aan die voorliefde voor mooie stoffen, kleuren, meubels, huizen en ja… óók theepotten. De woonzonden van vtwonen stylist Frans.


Zijn energie is legendarisch, zijn ijdelheid vooral vermoeiend voor hemzelf en woedend wordt hij van zijn eigen onhandigheid. Inmiddels is mijn vazencollectie zo groot, dat het zelfs mij gaat irriteren. De liefde voor hun woning is bekoel omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen -stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Grote collectie woonaccessoires hier!


Woonaccessoires tegen de laagste prijzen.

C’est à La Haye aux Pays-Bas que Doorjte et Tom ont acheté une ancienne école dont ils ont fait leur maison. Wat vindt u van de eerste. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Vanaf zondag september zijn wij elke week om 19. Vraag een vtwonen stylist waarom hij doet wat ie doet en je krijgt als antwoord: ‘Ik bén mijn werk! Mooie spullen, inspirerende plekken, reizen en creatieve geesten inspireren hun tot het maken van mooie interieurs.


Aangezien deze vtwonen stylisten te druk zijn met opnames van het tvprogramma en het blad. In aflevering creëerde Frans bij Werner en Miriam in Monnickendam een warm en sfeervol interieur. In de video licht Frans zijn keuzes toe voor het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts