maandag 16 mei 2016

Wissellijst glas

Wissellijst glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Jij bent op zoek naar een fotolijst maar je wilt niet een standaard lijst?


Wissellijsten van glas koop je natuurlijk bij HORNBACH. Dan kies je voor de wissellijsten van glas. Lekker neutraal zonder randen en een enorm strak design.


Het past door het design in elk huishouden en is eenvoudig met het wisselen van foto’s. Een fotolijst van glas kan volledig transparant zijn of een omkadering hebben van een ander materiaal. In dat geval is de plaat van de fotolijst wel van glas. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Wissellijst glas

Met een aluminium wissellijst trek je de aandacht. Een foto, kunstwerk, tekening of een schilderswerk krijgt meer uitstraling met het strakke design van een wissellijst met aluminium profiel. De wissellijsten die bij de grotere winkels gekocht worden zijn niet altijd even stevig en van kwalitatief goed materiaal gemaakt. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


In deze categorie vindt u alle wissellijsten die wij in het assortiment hebben. U kunt links in het menu nog filteren op de breedte en hoogte van uw foto, poster of kunstwerk. Wanneer u geen keuze kunt maken uit alle wissellijsten , dan willen wij u graag adviseren om de juiste wissellijst voor uw kunstwerk te vinden.


Grote en kleine randloze wissellijsten. Onze randloze wissellijsten komen in verschillende formaten voor. Alle informatie over zelf inlijsten en inlijst begrippen vindt u in onze productinformatie.


Lijsten voor schilderijen, posters of foto’s koopt u bij Zelfinlijsten. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Randloze wissellijst helder glas , gewassen.


Deze site stelt u in staat om als bedrijf, instelling of kunstenaar tegen een scherpe prijs wissellijsten online te bestellen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Hoe vaak komt het niet voor dat certifiaten, diploma’s, posters, foto’s, vluchtroutes of ander werk ingelijst moet worden en de kosten beheersbaar dienen te blijven.


Gebruik glas om uw kunstwerk te beschermen tegen verkleuring, UV licht, stof, vocht en beschadiging bij al uw inlijstingen. Er zijn diverse soorten glas en verschillende soorten kwaliteitsglas. Uiteraard hebben wij ook voorbeelden van de glassoorten zodat u deze met het in te lijsten werk kunt bekijken en vergelijken.


Wissellijst glas

U heeft dus gekozen voor een randloze fotolijst, ook wel randloze wissellijst genoemd. Dit type fotolijst is verkrijgbaar in varianten: fotolijst randloos helderglas of fotolijst randloos anti reflectieglas. De keuze voor het typen glas hangt sterk af van de plek waar u de lijsten gaat ophangen.


Naast dit type wissellijst bieden wij ook houten wissellijsten aan. Verder zijn er nog de randloze wissellijsten , die de nadruk leggen op de inhoud van de lijst. Deze lijsten hebben een natuurlijke look en vallen daardoor op. Voor een extra mooi effect kunt u uw wissellijst combineren met een Passe Partout.


Frameloze fotohouder Hoogwaardig ClipFix-systeem van gewassen en gepolijst glas voor snel en eenvoudig inlijsten Speciale haak voor zware. Daarbij zijn de wissellijsten tevens in verschillende kleuren te koop. Zo hebben wij de zilveren variant in glans en mat, antraciet wissel lijsten en zwarte wissellijsten.


Elke wissellijst is voorzien van helder glas en u kunt indien gewenst ook een passe partout erbij bestellen. Snijdt het glas aan de andere zijde, en lijst het glas in met de UV-werende zijde naar het kunstwerk toe. U kunt het glas aan beide zijden schoonmaken met een normale glascleaner zonder ammoniak.


Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek (bijvoorbeeld een Kimwipe) waarna u het glas kunt poetsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts