woensdag 18 mei 2016

Behang met motief

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Zeer grote keuze in elke motief.

Binnen elke motief soort vindt u vaak weer diverse stijlen zoals klassieke strepen, vrolijke kinderstreepjes, zijdeachtige romantische blokstrepen en nog. Behangen is niet moeilijk, maar wat als je een patroon in je behang hebt? Wij leggen uit hoe je je behang met een patroon op de mooiste manier behangt. Steen behang online kopen.


Het steen behang van behangwebshop. Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis. U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang.

Plak de volgende baan ‘stotend’ tegen de eerste baan (je laat de rand van de volgende baan naadloos aansluiten op de vorige baan). Zoek, als je vliesbehang met een dessin gebruikt, het patroon op en plak deze tegen de eerste baan aan. Reken bij behang met een motief op verlies. Hoe groter en complexer het motief , hoe meer verlies.


Je kunt het als testje met een paar in stroken geknipte Avellen uitproberen. Als je weet hoe snel een motief zich herhaalt en hoe hoog je kamer is kun je een inschatting maken. Als je behangt met een uitgesproken motief , dan begin je het best in het midden van de wand die het meest in het oog springt.


Zet dan op centimeter (breedte van de rol) van hoek een streep. Vanaf dat punt zet je met behulp van een potlood en schietlood een loodlijn op de muur. Loop je trapje op met de eerste baan.


Behang met botanische bladmotieven voor een natuurlijk effect. Bladeren en takken met blaadjes behang zijn er in grafische motieven , realistisch bladeren, met reliëf effecten, grote en kleine uitvoeringen, lieflijk romantisch of juist met gestileerde retro vormgeving. Of het nu voor in de woonkamer of slaapkamer is, met een motief van stenen aan de wand geef je de ruimte net even dat extra stukje karakter.


Daarnaast kun je het dessin van je behang afstemmen met verschillende meubels of accessoires in je interieur. Hiermee haalt u een stukje buiten naar binnen.

Een look a like stenen muur maakt de sfeer in huis compleet. In ons assortiment hebben wij meer dan 1rollen steen behang op voorraa tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Allemaal met een bijzonder mooi en leuk motief. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! De typische motieven en patronen van vroeger zijn steeds meer terug te vinden in moderne inrichtingen. Eén enkele muur kan voldoende zijn voor een geslaagd interieur. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Op zoek naar het juiste glasvezelbehang met een motief ? Wij kunnen verschillende motieven leveren en natuurlijk tegen de beste prijs. Glasvezelbahang met motief van verschillende merken. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij verschillende merken en kunnen wij glasvezel behang met een mooi motief leveren tegen de beste online prijzen. Knip het stuk dat je overhoudt af.


Meet de tweede baan af en merk met een 2. Groot patroon: begin op de meest opvallende plaats zoals de schoorsteenmantel. Maak je huis mooi met precies het goede behang ! Ruime keuze uit standaard (glas)vliesbehang, renovlies en glasvezelbehang. In alle kleuren en dessins.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts