dinsdag 10 mei 2016

Annie sloan chalk paint kleuren

Annie sloan chalk paint kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bovendien kunnen de kleuren makkelijk worden gemengd en lichter of donkerder worden gemaakt, waardoor een uitgebreid kleurenpalet ontstaat. Met daarbij een omschrijving van iedere kleur. Niet iedereen zal marmer willen verven, maar het is een ideale manier om een meubelstuk een frisse uitstraling te geven, zeker als je de kleur van het marmer niet mooi vindt. Chalk Paint en Wall Paint specialist in Deventer.


Gebruik deze veelzijdige witte tint om andere kleuren lichter te laten lijken, of combineer hem met Paris Grey of Aubusson. De Honfleur is een diepe, donkerbruine kleur. Bij elk blik, groot of klein, krijtverf krijgt u altijd een roerhoutje mee. Ongekend zwart voor een krijtverf.


Bekijk meer ideeën over Annie sloan , Kleuren en Verftechnieken. Links een meubelstuk in Pure White. Meestal gebruikt als kleur om te mengen om andere kleuren lichter te maken.


Annie sloan chalk paint kleuren

Maar ook als kleur om mee te verven geweldig. Deze meest witte kleur uit de reeks is zeer geschikt voor strakke, moderne interieurs. Het geeft een prachtig matte kleurlaag.


Verder kun je gemakkelijk van gedachten veranderen, want de verf is makkelijk overschilderbaar, zelf nadat een waslaag is aangebracht. Deze verf is zeer makkelijk in het gebruik, omdat er niet geschuurd en gegrond hoeft te worden. Annie Sloan krijtverf Pure White is een koele, heldere wit. Even schoonmaken en je gaan verven.


Maak je saaie meubel in ee. Echter verschillen deze in kwaliteit en duurzaamheid. Het is een veelzijdige verf die voor verscheidene doeleinden te gebruiken is. Annie noemt Sonja van MienDomus een colourspecialist.


We geven regelmatig workshops over het gebruik van de verf en de effecten die er allemaal mee mogelijk zijn. It goes on perfectly clear and dries quickly without yellowing over time. Lage verzendkosten en binnen uur verzonden! Verder had ze een goede selectie van kleuren nodig, die zonodig door de gebruiker verder kan worden uitgebreid. Om de kleuren echt goed te bekijken raad ik U aan om de winkel te bezoeken.


Annie sloan chalk paint kleuren

Daar kunt U de kleuren op een groter vlak bekijken en bij daglicht. Natuurlijk kunt U altijd een kleurstaal mee naar huis krijgen. Gemakkelijk te gebruiken en sneldrogend zou daarbij ideaal zijn. Verschillende verftechnieken hanteren voor een persoonlijk resultaat. Je kunt dus wel stellen dat het zijn kwaliteit inmiddels dubbel en dwars heeft bewezen en dat het niet zomaar een mode-bevlieging is.


Let op: kleuren kunnen afwijken als gevolg van de instellingen van je beeldscherm. Of gebruik het voor een whitewash effect. Past in vele interieurstijlen, waaronder Zweedse en Coastal interieurs.


Annie sloan chalk paint kleuren

Deze kleur is blauwer dan Duck Egg Blue. De verf kan je verder direct zonder primer aan brengen op latex, muurverf en behang. Het behang moet wel goed vastzitten.


Zie voor de kleuren de pagina kleurenkaart of kom langs in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts