maandag 23 mei 2016

Trapmatten zwart

Trapmatten van alle merken op beslist. Verzending binnen werkdagen. Niet goed geld terug garantie! Deze trapmaantjes van kunststof zijn uniek! Voorzien van antislip laag.

Bestel vandaag en uw bestelling wordt binnen uur verzonden! Ook voor trendy trapbekleding in zwart en grijs bent u bij ons aan het juiste adres! Ontdek onze zwarte en grijze zelfklevende trapmatten ! Dankzij de handige hoekstrips en de zelfklevende laag aan de onderzijde kunt u hier direct mee aan de slag. Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling.


De halve maantjes hebben een zelfklevende achterkant, waardoor je ze snel en makkelijk op de treden plakt. De mat geeft je trap een chique uitstraling.

Bovendien voorziet de trapmat je trap van meer grip, waardoor je niet uitglijdt. Zo geniet je binnen korte tijd van een geheel nieuwe look van je trap. De trapmatten zijn eenvoudig te bevestigen. Uw trap bekleden met prachtige trapmatten in meer dan 20. Zwarte anti-slip trapmatten in fijne bouclé.


Zelfklevend en vervaardigd van het zeer sterke polypropyleen. Goed vochtbestendig en antistatisch. Biedt een goede grip op de trap. Verkrijgbaar in kleurvariaties. Bekijk alle kleuren van trapmat Sunshine.


Sisal trapmatten vanaf € 8. De matten zijn gemaakt van sterk en slijtvast polypropyleen en gaan jaren mee. Specificaties Kleur: zwart Materiaal: 1. In de meeste gevallen worden de trapmatten dezelfde dag nog verstuurd. Wij leveren trapmatten voor ieder interieur: naast zwarte en grijze trapmatten vindt u bij ons bijvoorbeeld rode en ook bruine trapmatten.

De elite trapmatten zijn gemaakt van 1 polyamide garen en is gestukverfd. Dit betekend dat het tapijt eerst wit van de fabriek komt en later geverfd wordt. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden om de trapmatten heldere moderne kleuren mee te geven, zoals deze zwarte trapmatten. Goedkoop online trapmatten kopen vanaf € per stuk.


Voor 17:uur bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 100! Deze aluminium trapmatten hebben een zeer lange levensduur en geven uw trappenhuis een stoer karakter. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken in een werkplaats, kantoor, garage en andere plekken. Een trap is niet altijd even veilig.


Er bestaat een kans dat je van de treden af glipt. Om je trap veiliger te maken kan je gebruik maken van trapmatten. Naas grip voelt een trapmat ook lekker zacht aan je voeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts