donderdag 19 mei 2016

Cortina fashion

Bekijk ons uitgebreide aanbod Fashion. Snel thuisbezorgd en gratis retour! Bestel vandaag nog jouw fiets Cortina goedkoop op beslist. Groot aanbod Fietsen Cortina en goedkoop.


Vergelijk hier alle aanbiedingen. Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan.

Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook transportfietsen! Cortina heeft mooie en stijlvolle accessoires die passen bij je Cortina fiets.


De accessoires zijn eenvoudig op je fiets te plaatsen. Cortina weet als geen ander in te spelen op actuele trends in design en mode. Zowel gewone fietsen als e-bikes komen binnen handbereik van elke fietser, mede gezien de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Social media Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, kortingen en waanzinnige acties.


Cortina wil graag met de actie C loves fashion de verkoop stimuleren en hun klanten belonen met een leuk fashioncadeau. A means of transport that you use every day simply has to be the perfect fit for you.

Discover your bike at Cortina ! Deze trendy tas, gemaakt van stoer gewassen canvas, is onder andere ontworpen voor jongeren die naar school gaan. Cortina biedt sterke, betaalbare en betrouwbare fietsen. Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat. Papa’s en mama’s kiezen voor een familybike, zoals de Cortina UFamily. Die extra kilo’s gewicht zijn geen enkel probleem voor het verstevigde frame van dit robuuste model.


En natuurlijk is het plaatsen van kinderzitjes een eitje. Maak je fiets persoonlijk met de mooie accessoires uit de Cortina Bike Fashion Accessories-collectie. Trendy meidenfiets met Aluminium frame versnellingen en handremmen, voordrager, AXA defender veiligheidsslot en batterij-verlichting. Normaal € 59= nu voor € 34=. Gedurf anders en vernieuwend: het zijn zomaar wat beschrijvingen van Cortina fietsen anno nu.


Al heb je nog nooit gehoord van Cortina fietsen, je kent ze toch want ze zijn overal op straat te vinden. En dat is niet zo gek, want ze zijn ongelooflijk handig ontworpen. Deze tas of mand kan je als een van de Cortina onderdelen passend kopen.


Meer over Cortina fietsen. Cortina fietsen zijn sinds de jaren ’een begrip in Nederland en staan bekend om haar unieke uitstraling. Het assortiment van Cortina loopt tegenwoordig uiteen van Cortina elektrische fietsen, Cortina transportfietsen en Cortina moederfietsen.


Cortina Azero stadsfiets De Cortina Azero is een modern gestylede fiets met vlot karakter.

De zithouding en wendbaarheid maken de Azero uitermate geschikt voor gebruik in de stad. Met zijn drie versnellingen en het lage gewicht is het een snelle fiets, maar door het stuur wat hoger te zetten kan er ook prima rustig op ger. Ga mee met de laatste fashion en trends op fietsgebied. Cortina maakt budget vriendelijke transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen en elektrische fietsen.


Deze worden rijklaar gelever alleen de trappers moet u er zelf opzetten en het stuur rechtzetten. Dan is Cortina hét merk dat bij jouw past! Blauw, Zwart, Blauwe olie - Bont, Polyester. Fietsen is fashion voor Cortina , en elektrisch fietsen is trendy.


De Cortina Ecomo e-bike collectie bevat vertrouwde modellen in e-bike uitvoering en nieuwe e-bike modellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts