maandag 30 mei 2016

Cijfer stickers

Belettering voor vlakke en licht glooiende toepassingen. Bepaal de vorm en het formaat! Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Denk bijvoorbeeld aan een huisnummer op de afval container (kliko cijfers) of het cijfertje op de brievenbus. Deze letters sticker kunnen zowel op een buitenkant van een auto als op een muur in een woonkamer geplakt worden. Stel jouw eigen cijfer stickers samen.


U wilt graag cijfer stickers ? Daarnaast kunt u een eigen ontwerp maken via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Je kunt ze gebruiken voor allerlei creatieve toepassingen, zoals het plakken van een gedicht op de muur, deur of het raam. Sticker u daar zeker bij helpen!


Cijfer stickers

Deze zijn functioneel binnen een bedrijf, maar ook heel grappig op de deur van een kamer in je woning. Beschikbaar in kleuren. Verschillende groottes, kleuren en lettertypes. Hoge kwaliteit cijfer stickers. Plakletters en plakcijfers, ofwel cijfer stickers en letter stickers kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden.


Denk hierbij aan simpelweg je huisnummer op de voordeur of de kliko, tot de nummering van een compleet voertuigpark. Wij bieden al deze stickers aan in diverse lettertypes, afmetingen en kleuren. Letter en cijfer stickers nodig? Plakcijfers zijn te plakken op deuren, ramen, spiegels, glazen etc etc. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren.


Cijfer stickers

Op werkdagen voor 13:besteld de. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Bekijk de categorie stickers op hema. Dan wordt je bestelling gratis. Al onze stickers worden gemaakt van professioneel stickermateriaal.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. U gemakkelijk en snel uw huisnummer voor de afvalbak, kliko, container of prullenbak. Cijfer stickers set in de kleurstelling wit - zwart zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.


De cijfer stickers worden vervaardigd van hoogwaardige folie en voorzien van een transparant laminaat waardoor deze krasbestendig en vuilafstotend zijn en zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Deze set van twee zwarte cijfer stickers met nummer zijn gemaakt van duurzaam PVC materiaal en uitgevoerd in de kleur wit. De stickers zijn weerbestendig en. De mooiste cijfer en nummer stickers als rallysticker bestel je veilig en snel bij de nummer online stickershop van Nederland. Staat je gewenste nummersticker of cijfersticker er niet tussen?


Bestel het model wat je wenst en vul in het opmerkingen veld het gewenste nummer in. Dit product bestaat uit twee zwarte cijfer stickers die tezamen het cijfer vormen. Vanaf nu regel je dat zelf, bij Drukwerkdeal.


Wat leuk dat je ons bezoekt! Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal. Met leuke stickers kun je vanalles versieren. Onze stickers plakken overal op!


Vaak worden stickers gebruikt voor scrapbooking, maar je kunt ze ook gebruiken om dingen te versieren zoals je schrift, map of muur. Je vindt hier allerlei stickers van emoji stickers tot hartjes. Deze stickers , plakletters of kleefletters zijn toepasbaar op vrijwel alle (vlakke) ondergronden en dus geschikt voor de volgende doeleinden: autobelettering, decoratie, binnen en buitenreclame, bootnamen, boot registratietekens, bootstickers, verfraaien van deuren, belettering op etalageruit, muurstickers, geboortestickers, deurstickers en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts