dinsdag 24 mei 2016

Passe partout lijst

Passe partout lijst

Spiegels zonder lijst van hoge kwaliteit op maat. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Eenvoudig op maat te bestellen.


Passe partout lijst

Triple HR Glas van hoge kwaliteit. Eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Samen ontdekken we de wereld. Uw Product is Altijd op Voorraad! Passe partout online bestellen.


Om uw foto een geweldige uitstraling te geven, kiest u voor een passe - partout. In onze webshop maken wij het u makkelijk. Het online bestellen van een passe partout op maat, kunt u eenvoudig via onze website doen.


Door een passe partout online te bestellen, bent u verzekerd van een passe - partout op maat en bij. Dit bekent dat wanneer je een bepaalde maat niet kunt terugvinden in ons assortiment dat je een aanvraag kunt plaatsen voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor een maatwerk passe partout. Een passe partout maakt het inlijsten van afbeeldingen en certificaten zeer eenvoudig.


U kunt een passe partout bijvoorbeeld gebruiken wanneer een foto te klein is voor uw lijst. De passepartout maakt de foto passend , zodat deze mooi uitkomt. Daarnaast valt de inhoud van de wissellijst extra op en kunt u de kleuren en accenten in uw afbeeldingen nóg meer laten spreken. Een lijst met passe partout is daarom de ideale combinatie.


Al onze passe - partouts zijn zuurvrij en bewaren uw poster of foto. Wanneer u de grootte van uw passe - partout kiest, gaat u uit van de afmeting van de lijst en de grootte van de poster. Voor een passe - partout van 30x40cm kiest u een passe - partout van dezelfde maat, waar onze posters van 21x30cm perfect in passen.


Zit uw gewenste maat passe partout niet tussen de standaard maten? Met onze high-tech computergestuurde passe - partout -snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken. Hier vindt u onze uitgebreide collectie passe - partouts.


Passe partout lijst

Een passe - partout is een kartonnen lijst voor een schilderij of een foto. Hiermee komt het werk beter tot uiting. In het karton van de passe - partout wordt meestal een rechthoekig venster gesneden. Maar ook cirkelvormig of ovaal is niet ongebruikelijk. Verder komen ze van pas als een deel van het werk afgeschermd moet worden, bijvoorbeeld bij een foto die in een hoek een storend detail heeft.


Ook zijn er passe - partouts die dienen om meerdere werken in één lijst te tonen. Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op. Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout. U krijgt direct een bevestiging.


Staat de gewenste afmeting er niet bij, we kunnen deze wel als maatwerk leveren. Om een beeld optimaal te representeren heeft u in eerste instantie zeker een passend lijst nodig, maar om het geheel de juiste veredeling te geven zal u een passe - partout moeten gebruiken. Lijsten in alle kleuren en materialen.


Deze beschermt het werk tegen stof of schadelijkheden die de lijsten naar een tijdtje regelmatig afscheiden, maar nog belangrijker is het optisch aspect. Diverse lijsten met passe partout , deze wissellijsten worden geleverd inclusief passe partout , meerdere combinaties mogelijk. Ze passen tot de gebruikelijke formaten van lijsten. U hoeft niet meer te doen als de kleur te kiezen. Onze fabrikanten produceren maar passe - partout van hoogwaardige kwaliteit, die ook in musea of andere professionele inrichtingen wordt gebruikt.


Bij Zelfinlijsten kunt u niet alleen uw passe - partout online bestellen, maar ook fotolijsten, schilderijlijsten, ophangsystemen en nog veel meer. Navigeert u eens door deze website en ontdek hoe eenvoudig u online uw op maat gemaakte lijst kunt bestellen, en binnen enkele dagen thuis bezorgd heeft. Maak uw lijst af met een passe partout. Wilt u een passe partout kopen?


Daarnaast creëren passe partouts een mooie rand rondom uw afbeelding, waardoor deze netjes afgewerkt is en extra opvalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts