woensdag 11 mei 2016

Anti kras folie

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en bespaar op je knutselspullen. Naaiset, Keramiek Verfen en meer! Hoe werkt anti-kras folie ? Of het nu met verfspuitbussen of met harde voorwerpen om krassen in het glas achter te laten, de antie- kras folie voorkomt schade aan het glas zelf. De lijmlaag hecht zich niet aan het glas en de folie is daardoor makkelijk te vervangen.


Ook te gebruiken als ontspiegeling zoals bijv. Touch screen gebruikt wordt. Zo zijn vingerafdrukken minder goed zichtbaar en werkt de folie als anti kras laag.


Kortom, er zijn onbeperkt veel mogelijkheden. De folie is transparant en door het matte effect is de spiegeling niet meer te zien. Anti -graffiti folie 100µ. De anti -graffiti folie beschermt uw glaspartijen en gladde oppervlaktes tergen krassen en graffiti.


Bobendien blijven alle stukken mooi aan mekaar verbonden in geval van breuk. Dit vermijdt enerzijds ongevallen veroorzaakt door de losse glasscherven. Voorkom schadeherstelkosten door lakschade! Deze films zijn zeer sterk, en beschermen bezittingen en personen. Bescherm de lak van uw auto tegen krassen , steenslag en scheuren.


Gebruik transparante beschermfolie voor auto, geschikt voor zeer gebruiks-gevoelige, gelakte oppervlakten. Glashelder anti-kras folie voor voertuigen zoals auto, camper, motorfiets en fietsframe. Krassen op glas zijn erg vervelen want glas vervangen is over het algemeen erg duur. TintTotaal heeft hier een voordelige oplossing voor: anti-kras folie.


Anti kras folie

Dit is een onzichtbare folie voor winkelruiten en voertuigen waardoor je nooit meer krassen op het glas zult hebben. De antikrasfolie brengt een viervoudige laag aan. Onzichtbaar, transparant en optisch zuiver. Daarnaast werden er nog andere eigenschappen aan de raamfolie toegevoeg zoals het weren van UV-licht, het weren van warmte door de veiligheidsfolie te combineren met zonwerende folie , en het weren van krassen door een anti - kras laag aan te brengen waarmee ook grafitti bestreden kon worden. De beste anti reflectie oplossing voor uw spiegelend (touchscreen) beeldscherm en is voor elk, zelfs het aller nieuwste, toestel te bestellen.


De folie beschermt uw beeldscherm tevens optimaal tegen krassen en beschadiging. Er zijn speciale folies voor bijvoorbeeld de spiegelhuizen, de portierranden, de bumpers en de uitsparing onder de deurgreep, maar er is ook universele tape en losse stukken folie die je op een plek naar eigen behoeven kunt aanbrengen. Waarom anti-kras folie aanbrengen. Bus-, trein- en metrohokjes, maar ook op de ramen van de voertuigen zelf.


Deze folie kan niet op autoruiten aangebracht worden. Heeft u al krassen op uw ruiten? Wij kunnen desgewenst de krassen eerst verwijderen, ook als u geen anti-kras folie op uw. Met deze folie bent u vandalen of graffitispuiters te slim af.


Onze anti -graffitifolie is onzichtbaar en heel stevig. De kraswerende coating van de folie is net glas. Zie wat er op het scherm staat, niet wat wordt weerspiegeld Deze verbluffende optische technologie van 3M neemt weerspiegelingen weg en beperkt reflecties.


Wel is het belangrijk uw beeldscherm goed schoon te maken voor u de Nillkin Scratch-resistant Screen Protector Xiaomi Mi Mix plakt, om luchtbubbels onder de display folie te voorkomen. U kunt het beeldscherm schoonmaken met het bijgeleverde schoonmaakdoekje. Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier! Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas. Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken.


Een slag in het raam met een scherp voorwerp zal breuk opleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts