woensdag 18 mei 2016

Deco glas schilderijen

Zwart-wit, abstract, modern, etc. Een ruim assortiment aan glasschilderijen bij Expo XL. Ontdek ons aanbod en bestel online!


Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer!

Heeft u een vraag over een van onze producten? Maak van je huis een thuis. Deze wanddecoratie past perfect in de nieuwe, moderne interieurs maar komt evenzeer tot zijn recht in de meer klassieke woningen. Het ruime aanbod aan artistieke foto’s in combinatie met de sublieme afwerking op glas maakt het helemaal af.


Aan de achterzijde beschermt rubber het glas. De meeste wanddecoraties koop je eenvoudig online bij Wall-Art! Dagelijks nieuwe producten, de meeste keus online. Bekijk alles met art deco glas !

Het unieke van een glasschilderij is dat u er uren naar kunt kijken, door steeds iets nieuws te ontdekken. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Dat maakt de schilderijen van glas uitermate geschikt om in huis op te hangen.


Afhankelijk van de lichtinval en het moment van de dag is de kans groot dat u er weer net wat anders in zal zien. Omdat het geharde glas kristalhelder is, springen de afbeelding en de kleuren er echt uit! Bovendien is elk glasschilderij heel gunstig geprijsd. Het is qua prijs-kwaliteitsverhouding daarom misschien wel het aantrekkelijkste kunstwerk om te kopen.


Glasschilderijen vallen onder de categorie gebrandschilderd glas. Dit is een vorm van glaskunst dat al eeuwenlang bestaat. Vroeger was het glas nog niet zo modern als nu en kwamen er diverse luchtbelletjes in het glas , waardoor de kwaliteit aanzienlijk minder werd. Dit wordt vaak gerepareerd met behulp van modern glas. Eenvoudig online bestellen.


Schilderijen geprint op glas. Niet onterecht want deze kunstwerken op glas zijn één van de weinige producten die ook in moderne woningen perfect tot hun recht komen. Deco Glass is dé nieuwste trend in de kunstsector.


Moderne schilderijen - Deco glass , fotolijsten en meer kunst. Op zoek naar een modern schilderij voor in uw woonkamer. Love its Beauty and the Fact that most projecten te can be finished in two Quick and easy stappen: Outline and Paint.

Mooi schilderij van glas , de Diving Jack. Gallery glas Window Colors Dry to a Textured. Een springende goudvis in een vissenkom. Ontworpen door Eurographics. Vind de beste selectie deco glass schilderij fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit deco glass schilderij voor de dutch luidspreker markt bij.


Kleed je woonkamer gezellig aan en creëer de sfeer die je zoekt. Ons aanbod wanddecoratie is erg ruim dus er is van alles mogelijk. Van schilderijen , metalen wanddecoraties, klokken en spiegels tot wandhangers en tekstborden die je woonkamer gezellig aankleden.


Sowieso is er volop keuze aan Canvas doeken en Alu-Art, maar wat te denken van Glas ? Extreem heldere afbeeldingen, echt een sieraad voor aan de wand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts