donderdag 5 mei 2016

Tafel vitra

Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een tafel die je kwijt kunt in een vergaderruimte, maar ook in de eet- of woonkamer goed tot zijn recht komt.


Het tafelblad rust op de afgeschuinde poten die met elkaar zijn verbonden via een kruisbalk. Gebruikt Ophalen of Verzenden. De organische vormen van de Coffee Table van Isamu Noguchi, die zowel beeldhouwer als ontwerper was, doen denken aan zijn biomorfe beelden.

Het zware, stevige glazen tafelblad steunt op twee identieke houten pootelementen van esdoorn, walnoot of zwarte es, die haaks op elkaar staan. Zo goed als nieuwe orginele vitra eames tafel met onbeschadigd rond blank eiken houten bla afmeting: 100cm. Aangeboden originele vitra eames segmented tafel.


Het frame is chroom, staanders zwart. Desktop wit met zwarte rand. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Kies uit 5producten vanaf € 195.

Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs. Het ontwerp maakt indruk met zijn sterk arachitektonisch gevormde taal. De tafel is te koop in de kleuren zwart, wit en gou met een onderstel gemaakt van verchroomd rondstaal.


De gouden tafel heeft een oppervlak van bladgoud met een transparante coating. Deze Eames tafels kunnen uitgevoerd worden in veel verschillende afmetingen en uitvoering en zijn daardoor breed toepasbaar, in zowel een kantooromgeving als thuis! Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Mooie eames- tafel in eikenfineer.


Chromen voet in zeer goede staat. Breedte van de tafel is centimeter. Vitra salontafel bij Flinders. Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. De kans is groot dat we de tafel toch kunnen leveren.


Henk geef een heel goede service. Fijne showroom met heel veel spullen vooral veel vitra. Met deze tafel kan je zelf bepalen hoe groot de tafel moet zijn door meerdere tafels aan elkaar te klikken.


Deze tafels zijn ook gemakkelijk in te klappen en door het stapelsysteem neemt de tafel weinig ruimte in beslag. Deze houten tafel staat voor variatie in natuurlijk materiaal, waarbij het ontwerp van de Guéridon bovendien laat zien dat moderne tafels niet perse van staal of glas hoeven te zijn. Het blad van deze tafel kan uitgevoerd worden in drie kleuren: wit, zwart en goud.


Vergelijk 2vitra tafels.

Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. De bijzettafels hebben een kunstige buisconstructie als onderstel en een massief tafelblad.


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts