vrijdag 20 mei 2016

Mooie vazen

Alle vazen vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Een vaas kopen kan nog wel eens lastig zijn.


Welke grootte heb je nodig en wat is een mooie vaas ? Er zijn tegenwoordig veel vazen in verschillende vormen, zelfs in de vorm van een vis of cactus (?!).

Zo’n elegante vaas gevuld met prachtige planten en bloemen zorgt namelijk voor een stukje leven en kleur in het huis. Mooie vazen koop je online bij Ditverzinjeniet. In ons assortiment vind je mooie design vazen die een unieke toevoeging zijn voor je interieur. We hebben trendy vazen van merken als Invotis.


Als je iemand een vaas cadeau geeft, dan geef je een mooi woonaccessoire cadeau waar de ontvanger jarenlang plezier van kan hebben. Vazen : houd het eenvoudig. Heb je ooit gehoord van het spreekwoord ‘less is more’?


Minder is inderdaad soms meer!

Koop mooie vaasjes van keramiek of wat design vazen en één of twee kleine accessoires. Design vazen , de ideale accessoire Voor het brengen van balans in een interieur is er een item waar u altijd op kunt rekenen: de design vaas. Een heerlijk kleurrijke eyecather die zorgt voor een extra touch aan uw interieur. Neem een design vaas in een rustige tint en vul deze met kleurrijke bloemen. Leen Bakker heeft verschillende stijlen en kleuren.


Zo vind je altijd een mooie vaas. Nu de bijbehorende vaas nog. De vazen met een mooie bos bloemen of ter decoratie geven kleur in de woonkamer, keuken, een waar cadeau voor de huiskamer.


Decoratie vazen bestel je online bij Sfeer voor Jou, dé webwinkel voor accessoires in jouw sfeer. Met een paar mooie vazen in huis kan je je eigen sfeer maken en variëren met de seizoenen mee. Onze zorgvuldige collectie bestaat oa uit groene vazen , art deco vazen , hoge vazen , glazen vazen , etc. Mooie grote maten potterie van hoge kwaliteit, dat is wat wij jou wilden bieden. L, XL en XXL vazen , potten en bakken die aandacht vragen door hun grootte en daarom extra mooie kwaliteit verlangen wanneer ze opvallen.


Zo ontstond er een mooie verlanglijst met verschillende materialen: kunststof, keramiek, beton en schelp. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Een boeket rozen, tulpen of gerbera’s verdienen een mooie glazen vaas.


De exclusieve ontwerpen voor een HEMA prijsje laten iedere bos bloemen er nog mooier uitzien.

De ene vaas is glad en glanzen de andere heeft voelbare details. Op onze website vind je een overzicht van alle mooie vazen die we hebben. Je kunt deze ook komen bekijken in onze galerie in Maastricht.


Laat van te voren wel even weten dat je komt wanneer je komt kijken naar een specifieke vaas , dan zorgen wij ervoor dat die op dat moment ook echt in de galerie is en niet net ervoor verkocht! Glas is een zeer decoratief materiaal: glas springt namelijk meteen in het oog als het zonnestralen reflecteert. Deze prachtige House Doctor Fles Vaas heeft een mooie , retro geïnspireerde look.


Nu vinden we ze vooral heel mooi in ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts