donderdag 5 mei 2016

Kleur achterwand keuken

Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. Een moderne keuken oogt nog strakker met een glazen achterwand. Ook kunt u een felle kleur gebruiken om uw moderne keuken meer pit te geven. Wat ook een aanrader is, is een RVS- achterwand.


De afgelopen jaren zien we een opkomst van moderne, landelijke keukens.

Er zijn zoveel kleuren keuken achterwanden , dat eigenlijk alles mogelijk is. Misschien overweeg je ook om een glazen keuken achterwand aan te schaffen, maar. Kies voor kleur in uw keuken Met kleur in uw keuken krijgt de ruimte een geheel andere uitstraling.


Welke kleur u kiest, hangt af van de ruimte en uw smaak. Achterwand keuken extra mat. Bestel je keuken achterwand in de gewenste kleur.


Als basis nemen we rvs welke voorzien wordt poedercoating in de gewenste kleur. De coating is uitgevoerd in extra matte kleuren met een hele fijne structuur.

Waarom ‘duur’ rvs als basis? Voor het mooiste resultaat en krasvast resultaat is rvs de beste basis. Bij glazen keuken achterwanden groter dan madviseren wij 8mm dikte toe te passen.


En mog eens gemakkelijk online te bestellen. Als je een nieuwe keuken gaat uitkiezen voor in huis, moet je een aantal belangrijke beslissingen nemen. Zo is het niet alleen de vraag hoeveel snijruimte je wilt, hoeveel gaspitten en welke kleur kastjes. En hoef je niet alleen maar de apparatuur uit te kiezen.


Je moet ook beslissen wat voor soort achterwand je wilt. Ze geven de keuken een stijlvolle en strakke look en zijn in vrijwel elke kleur te verkrijgen, ook met de uitstraling van roestvrijstaal of met een leuke tekst of sfeervolle foto. In de loop der jaren is de keuken steeds meer bij de woonruimtes betrokken, met als gevolg dat de esthetische kant steeds belangrijker geworden is.


Het laatste overblijfsel van de traditionele keuken maakt nu ook plaats voor materialen uit de moderne tijd. We zeggen vaarwel tegen de tegelwand en verwelkomen de kunststof keuken achterwand. Het inmeten van de achterwand in uw keuken is een secuur stukje werk waar Bokmerk dan ook de tijd voor neemt.


Pas daarna wordt de achterwand voor uw keuken uit één stuk in de gevraagde kleur gecoat. Grootste keuze keukenachterwanden. Ideaal dus als je rvs wel mooi vindt, maar geen rvs wilt.


Keukenachterwanden op Beslist.

Glas is bovendien veel makkelijker schoon te houden. De achterwand van uw keuken is de plek om uw creativiteit erop los te laten. Naast een betegelde of glazen variant zien we ook steeds vaker achterwanden in een vrolijk kleurtje terugkomen. Afhankelijk van de wandafwerking van uw achterwand kiest u voor de meest geschikte oplossing.


Maak je keuken helemaal af door te kiezen voor een passende achterwand. Of je nu houdt van een Scandinavische, landelijke, industriële of mengelmoes van stijlen, er is voor ieder wat wils. We vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.


Om uw keuken optimaal in gebruik te nemen is het van cruciaal belang dat u beschikt over een goede keuken achterwand. Door middel van een achterwand in de keuken kunt u koken, zonder dat er allerlei vetspetters op de muur terecht komen. Door het RVS oppervlak is het een stuk makkelijker om deze schoon te maken.


Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken.


Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? De tijd van een achterwand die helemaal werd betegeld met 15×15-tegels ligt ver achter ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts