woensdag 25 mei 2016

Jaloezieen 175 breed

Jaloezieen 175 breed

Bestel brede jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Ze zijn in de hoogte inkortbaar, hebben een luxe houten afwerking en zijn FSC-gecertificeerd. De witte jaloezie van Decomode is centimeter breed bij 1centimeter lang en de latten zijn millimeter breed. De kunststof jaloezie en aluminium jaloezie worden juist meer gebruikt in de badkamer.


Deze jaloezieën kunnen namelijk tegen de vochtigheid na het douchen, wat niet geldt voor de houten jaloezie. Je jaloezie bestel je eenvoudig, veilig en snel in onze webshop! Wil jij je jaloezie vandaag nog in huis hebben? Reserveer al je artikelen dan direct in onze webshop en haal de producten vandaag nog af bij jouw HORNBACH vestiging.


Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen, te betalen en thuis te laten bezorgen. Zo goed als nieuw Ophalen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Jaloezieën koop je eenvoudig online bij bol. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! Bekijk ons unieke assortiment jaloezieën.


Jaloezieen 175 breed

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Door deze constructie kunnen wij u gegarandeerd de beste prijs van Nederland geven. Deze leveren wij in maten van tot 300cm breed.


Hiermee zijn wij de enigste in heel Nederland. Tevens maken wij uw jaloezie op maat voor slechts €195. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Je kunt deze jaloezieën in je keuken en badkamer plaatsen, omdat de aluminium lamellen ook waterdicht zijn en eenvoudig schoon te vegen. Elke jaloezie heeft ook een kantelmechanisme voor een volledige lichtsturing, perfect voor zonnige, op het zuiden gerichte ruimtes.


Verkrijgbaar in vele soorten en maten. Vind hier de jaloezie die het beste bij jouw inrichting past! Houten jaloezieën zijn de trend van het moment en geef je aan ieder interieur een natuurlijke warme sfeer.


Wil je de jaloezieën in de badkamer hangen? Kies dan voor een houtoptiek jaloezie , deze is waterbestendig. Of ga voor duurzaam door voor een FSC-gecertificeerd houten jaloezie te kiezen. Je dient de onderlat, de lamellen en de bovenbak dan in te korten.


Horizontale jaloezieën koop je ook bij Leen Bakker. Bij een aluminium jaloezie doe je dit met een ijzerzaag en lamellenknipper. Bij een houten jaloezie heb je ook een houtzaag nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts