woensdag 25 mei 2016

Artifort mare outlet

Voor de laagste prijs op Beslist. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Wij bieden u een grote variatie prachtige outlet meubelen.


In dit ruime assortiment vindt u o. Dit zie je terug in de strakke belijning en subtiele details.

Kenmerkend is de diepe inkeping in het midden van de zitting. Daarnaast loopt zijn fijne slede van de achterzijde door in de voorzijde wat zorgt voor een elegante uitstraling. Hij is bekleed in de stofsoort amdal 920. De comfortabele designbank heeft halverwege een karakteristieke inkeping.


De bank is in diverse varianten verkrijgbaar: als 2-zits, 5-zits en 3-zits bank met smalle of brede armleuningen, maar ook als loveseat en fauteuil. Een prachtbank voor een subtiele prijs. Kom hem bekijken in de Gilsing Wonen. De producten zijn voornamelijk showroommodellen of beursmodellen, ze zijn dus wel bewonder maar nooit écht gebruikt.


Op de Showroom Outlet producten is niet de gebruikelijke garantie van toepassing.

Deze bank is leverbaar in vele opstellingen en u heeft de keuze uit een groot assortiment stoffen en leersoorten. Verschillende meubelen zijn te zien in het Museum of Modern Art en het Centre Pompidou. Mare fixed cushion René Holten. De meubels zijn ontworpen door topdesigners als Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt en Patrick Norguet. Een tijdloos design en een heerlijk comfort gecombineerd.


Beide hebben een historie die tot de dag van vandaag haar stempel drukt op de wereld van het zitmeubel. Dat maakt dat deze bank zowel in een moderne als klassieke omgeving zijn weg wel zal vinden. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Bekijk alles met artifort mare ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De fauteuil past vanwege zijn ingetogen vormgeving in vrijwel iedere woonstijl. Graag verzorgen wij voor u het inkooptraject, zodat u er geen zorg aan heeft.


De bank heeft een strakke en slanke vorm die in vrijwel ieder interieur past. Deze artifort f 5fauteuil is bekleed met de ploeg stof panama kl. Plaisier Interieur biedt in de design meubel outlet designmeubelen uit de showroom met flinke korting aan. De meubelen in de meubel outlet zijn altijd direct uit voorraad leverbaar en worden verkocht tegen outlet prijzen, soms zelfs voor minder dan de helft van de prijs!


Onze showroommodellen kunnen gebruikssporen vertonen.

Artifort F 5fauteuil SHOWMODEL. De nieuwste meubel trends online! Officiële dealer 1jaar ervaring. Alle meubelen worden aangeboden met interessante kortingen. Topdesign van topkwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts