woensdag 4 mei 2016

Buitenlamp cortenstaal

Bel ons voor al uw vragen. Luxar Is Een Groothandel In Professionele Verlichting Met Online Webwinkel. Bekijk ons unieke assortiment buitenlampen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ruim assortiment online bestellen!


Al jaren worden er van cortenstaal buitenlampen en tuindecoraties ontworpen en vervaardig maar nu zijn al deze modellen er ook in roestvaststaal. Deze karakteristieke staande buitenverlichting van cortenstaal (geroest staal) geeft een bijzondere indirecte verlichting. De roestkleur geeft een warme en natuurlijke uitstraling die past bij zowel moderne als klassieke tuinen. Robuuste staande buitenlamp van cortenstaal (geroest staal) met een hoogte van cm.


Buitenlamp cortenstaal

Elke cortenstaal buitenlamp is uniek door variatie in roestkleur. De staallegering voorkomt afschilferen van roest. Staand buitenarmatuur van cortenstaal (geroest ijzer) geschikt voor het verlichten voetpa oprit etc. Elk armatuur is uniek door variatie in roestkleur. Solide staande buitenlamp van cortenstaal (geroest ijzer) met een hoogte van cm.


De breedte en diepte van het armatuur is cm. Via de schroefgaten in de voetplaat kan het armatuur op een harde ondergrond worden bevestigd. Deze unieke staande roestkleurige buitenlamp van cortenstaal (geroest staal) geeft een sfeervolle indirect verlichting. De bruine roestkleur past goed bij planten en bomen, zowel in moderne als klassiek vormgegeven tuinen. Corten is een trendzettend materiaal voor buitenverlichting en tuindecoraties.


Buitenlamp cortenstaal

Deze Oslo buitenlamp is gemaakt van mm cortenstaal. Bespaar tot wel via kiesproduct. Lamp kan zowel binnen als buiten gezet worden. Bij het armatuur wordt een losse waterdichte ‘looplamp’ geleverd met 3meter snoer. Buitenlamp Oslo wandlamp cortenstaal.


Met goede tuinverlichting geniet u nog langer van uw tuin of terras. Staande lamp Kollcortenstaal 100x100x600mm. Met deze prachtig vormgegeven buitenlamp maakt u uw tuin compleet.


Deze verlichting is ideaal om aan te brengen langs tuinpaden of oprit. Deze buitenlamp wordt geleverd incl. Robuuste hanglamp cortenstaal met zeer grote glazen stolp eronder.


Smeden, constructiewerk, plaatwerk, lassen met RVS, staal, gietijzer. Handgemaakte hekwerken, muurankers, lampen, kachels. Het is een metaallegering die bestaat uit o. Door het natuurlijke roestproces ontstaat een zeer dichte oxidehuid. De unieke stoere uitstraling maakt CorTenstaal te gebruiken in moderne en klassieke tuinen. Roestvrijstaal daarentegen is een moderne glanzende metaalsoort.


Buitenlamp cortenstaal

Cortenstaal , RVS tot kunststof en natuursteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts