vrijdag 6 mei 2016

Hoe lang gaat een tempur kussen mee

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Bestel hier een voordelige Meer bij Megadump. De actuele levertijd is: werkdag.


Bekijk ons unieke assortiment kussens.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Voor een goede nachtrust en voor het vermijden van nekklachten is het belangrijk op een goed ondersteund hoofdkussen te slapen. Maar wanneer is je hoofdkussen eigenlijk aan vervanging toe?

Het is niet exact bekend hoe lang een hoofdkussen meegaat, maar reken erop dat een kussen na gemiddeld vier jaar niet meer de gewenste ondersteuning biedt. Een goed hoofdkussen gaat ca. Doe de schoentest: vouw je kussen dubbel, leg er een schoen op en kijk of de schoen op het kussen blijft staan. Is dit het geval, dan is de elasticiteit uit je kussen en kan je hem het beste vervangen.


Dit is overigens een idee van The Sleep Ambassador Nancy. Hoe lang gaat een hoofdkussen mee ? Vaak krijgen wij de vraag hoe lang een hoofdkussen mee gaat. Dit is niet exact te zeggen, maar als we te horen krijgen dat iemand al jaar op hetzelfde kussen slaapt vragen wij ons af of die niet al een eigen leven aan het leiden is. Het is natuurlijk een product dat je intensief gebruikt.


Maar de meeste mensen slapen wel een paar jaar en langer op hun hoofdkussen… Het is geen exacte wetenschap hoe lang een kussen mee gaat , maar sommigen slapen wel 1 of zelfs jaar op hun kussen en dat is echt te lang. Ook ik slaap nu ook al meer dan een jaar op een tempur matras. Na weken was ik er aan gewend en het resultaat is geweldig een betere nachrust door een goede matras betekend meer dan ik had gedacht. Ik ben het daarom niet eens dat je tempur alleen koopt als geld geen rol speelt. Hier zijn meerdere antwoorden mogelijk.


Omdat een bed uit meerdere elementen bestaat. Een matras gaat in de regel korter mee dan men verwacht.

Als u goede ondersteuning wilt blijven behouden,. Telefoonhoesjes vind je bij GSMpunt. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Tempur kussen tot goedkoper.


Regelmatig krijgen wij in onze winkel die vraag. Natuurlijk hangt dit af van het gebruik. Bijvoorbeeld bij iemand die meer transpireert, zullen kussens en dekbedden sneller aan vervanging toe zijn. Onderstaande richtlijnen zijn gemiddelden. Gemaakt om lang mee te gaan.


Levensduur dekbedden en kussens. Als je te lang op een niet meer ondersteund hoofdkussen slaapt, riskeer je langdurige nekklachten. Mijn eigen ervaring is trouwens dat dikkere katoenen dekbedden niet in winkels te koop zijn, alleen online. Hierdoor blijft het elastisch.


Deze warmte gaat snel verloren aan de omgevingstemperatuur. Als je dan met je hoofd draait begint telkenmale het opwarmproces opnieuw en dit ervaar men door het harde kussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts