maandag 23 mei 2016

Huis kleuren

Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren.


Bekijk meer ideeën over Huis kleuren , Muurkleuren en Muur kleuren.

Kan je huis wel wat meer kleur gebruiken? Door gekleurde kussens en poefs in de woonkamer te leggen, fleurt de boel lekker op. Ook kleurrijke bloemen, kaarsen en lampenkappen doen het altijd goed.


Houd je van kleur , dan breng je met deze tips kleur in huis. Het categorie overzicht bevat kleine versies van de kleurplaten. Klik op een leuke kleurplaat om de grote versie te krijgen die je af kunt drukken.


De ene kleur zorgt voor meer inspiratie, de ander geeft je een goed gevoel en bij weer een andere kleur kun je lekker ontspannen. Alle kleuren van de regenboog in huis halen mag dan wat te veel van het goede zijn, een beetje kleur in huis doet wonderen.

Met deze vtwonen-tips fleur je je interieur eenvoudig op. Kleuren doen niet alleen veel voor je humeur, ze zijn ook dé sfeermakers in huis. Daarnaast kan kleur een ruimte optisch groter doen lijken.


Tip: Het is een grote stap om te bepalen in welke kleur je wilt gaan verven. Om een impressie te krijgen hoe een bepaalde kleur staat in jouw huis kun je onze Flexa Visualizer App downloaden. Deze app geeft de mogelijkheid om je kamer in een bepaalde kleur te bekijken voordat je met de kwasten aan de slag gaat. Wil je foto’s van je eigen huis kleuren , dan moet je een klein bedrag betalen. Het Bejamin Moore software programma is verkrijgbaar voor Windows en Mac.


Met de Olympic Color Paint Visualizer kun je het effect van verschillende kleuren en kleurencombinaties in een ruimte bekijken. Wij zouden graag advies krijgen over de kleur van het huis ( het gesprietste stucwerk) en de kozijnen (van aluminium) met mooie boog aan de bovenkant van het raam en mogelijk ook de kleuren van het hout zoals de tuinpoort en de garagepoort. Het kan best dat jij er juist de kriebels van krijgt en rood in verband brengt met gevaar, omdat je huis ooit in brand heeft gestaan.


Betekenis kleuren en combinaties. Toch kunnen we aan de hand van diverse onderzoeken en studies naar kleur een aantal zaken vaststellen. Klik op de foto om een Flexa Kleurstaal in deze kleur te bestellen. Bekijk het bord mooie huizen en kleuren van roeliesinnema op Pinterest. Welke kleuren kun je daarbij goed combineren met elkaar en welke sfeer roepen ze op?


Kleuren in huis Wat zijn de betekenissen van kleuren die je in huis kunt hebben? Wanneer je een nieuw interieur zoekt voor je huis , kun je kiezen voor de juiste kleuren.

O ja, volgens mij had ik jullie verteld over de kleur groen die we hadden gekozen voor de woonkamer. Die kleur zit er inmiddels op. Omdat ons nieuwe huis een industriële uitstraling heeft, is het ontzettend gaaf om de boel op te warmen met mooie kleuren. Zo is Hiddericks kamer inmiddels zwart geverfd. De komende weken geven wij je samen met Flexa tips over het gebruik van kleur in je interieur.


Kleuren waar jij je goed bij voelt, zijn een must in huis. Deze week staat de kleur Heart Wood centraal. Wij vertellen je wat het effect van deze Flexa Creations kleur is en hoe je hem het beste combineert.


Over het algemeen kun je zeggen dat warme kleuren als oranje gastvrij ogen, terwijl koelen kleuren als groen en blauw dat minder hebben. De grootte en ligging van het huis spelen hierbij ook een grote rol. Laten we samen eens kijken wat de beste kleur voor de gevel van je huis zou kunnen zijn. Indien je een geel type bent, houdt dit dan in dat je overal geel aanwezig laat zijn in huis ? Een huis met enkel spierwitte muren en geen andere kleurendynamiek, is allesbehalve sfeervol. Toch kan het ingewikkeld zijn om te weten welke kleuren er goed tot hun recht komen in je huis.


Kleur komt in een winkel heel anders over als in je eigen interieur. Juist door kleur pas te kiezen in je eigen huis zul je zien dat de omgeving zoals meubelen, vloer en textiel enorm veel invloed hebben op het effect van de gekozen verfkleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts